Úbohá žena prišla takmer o zrak na svojej vlastnej svadbe. Doktori prehlásili: na vine bola jej kytica

Každá žena si miliónkrát predstavuje ako bude vyzerať jej svadba snov a nevie sa dočkať najšťastnejšieho dňa svojho života. Žiaľ, pre Christinu Joe Miller sa z najkrajšieho momentu stala nočná mora…

Na jej svadbu totiž prišiel nepozvaný hosť, ktorý skazil celú oslavu – jedovatá svadobná kytica. Žena sa ale snažila byť silnou a snažila sa až do konca svojho dňa bojovať s nepriazňou osudu.

V predvečer svadby sa Christila rozhodla ísť na prechádzku po pozemku jej rodného sídla v meste Lincoln, americkom štáte Nebraska. Na poli si všimla krásne kvety, ktoré sa okamžite rozhodla zakomponovať do svojej svadobnej kytice.

Nanešťastie pre nevestu, kvety, ktoré síce vyzerali nádherne, boli nebezpečne jedovaté. Spôsobujú alergickú reakciu podobnú tej, ktorá vzniká po kontakte s jedovatým brečtanom.

Prekvapujúce je, že Chrristina zbierala kvety večer, ešte pred skúškou svadobného obradu. Spočiatku sa alergická reakcia nijako neprejavovala, prekvapenie však prišlo na druhý deň ráno.

Žena urobila obrovskú chybu – po zbere kvetov si neumyla ruky. Chcela si ich vôňu na sebe ponechať o niečo dlhšie a tak rozhodla, že sa umyje až ráno. Z jej očí sa ale začali hrnúť slzy a tvár mala pokrytú červenými škvrnami.

Kamarátky ju začali zásobovať dostatočným množstvom tekutín a teta jej priniesla antialergické tablety. Ochranné opatrenia ale nepomohli, no ani to ženu nezastavilo pred tým, aby si začala zaoberať účesom s uhorkami na očiach.

Stav sa zhoršil, vyrážky prešli na ruky aj krk a slzy nie a nie prestať tiecť. Bolo potrebné urobiť niečo naliehavé.

Matka jej navrhla svadbu odložiť, no Christina odmietla. Nemohla sa už dočkať dňa, keď sa so snúbencom Johnom vezmú a budú žiť bok po boku ako šťastná rodina.

Žena nakoniec požiadala, aby ju odviezli do miestneho zdravotníckeho strediska, no bolo zatvorené. Potom povedala: „Čaká tam na mňa 300 hostí. Chcú ma vidieť a zabaviť sa. Žiadna alergia nezabráni mojej svadbe!“

Keď sa vrátila domov, navliekla si na seba svadobné šaty a vydala sa za ženíchom. Počas chôdze plakala, no opuchnutú tvár si zakrývala závojom až kým sa nedostala k oltáru. John a Christina sa nakoniec zosobášili.

Potom ich kroky smerovali na najbližšiu polikliniku, kde jej dali injekciu a do očí aplikovali kvapky. Novomanželia sa vrátili naspäť k svojim hosťom a pokračovali vo svadobnom tanci. Po niekoľkých príhovoroch, zjedenej torte odišli na izbu, kde strávili svadobnú noc. Christina okamžite zaspala a John sa pustil do konzumácie pizze. V tú noc sa jeho žena zobudila na svrbenie a plač.

O týždeň neskôr neostali po tejto chorobe žiadne stopy. Novomanželia sa prezliekli do svadobných odevov a začali s fotografovaním. To dopadlo úspešne a obaja boli spokojní s kvalitne odvedenou prácou fotografa.

O príbehu mladých manželov sa dozvedel aj TV moderátor Steve Harvey. Páru počas stretnutia povedal: „Zaslúžite si ešte jednu šancu na oslavu vašej svadby!“

 

Moderátor im následne pripravil svadobné fotenie v rozprávkovom Disneylande. Nevesa bola oblečená do nových šiat a ženícha priviezli na kočiari, v ktorom boli zapriahnuté biele kone. To nie je všetko! Harvey tiež pre pár zorganizoval medové týždne a poslal ich do hotela Aunani na Havaji.

Christina napísala príspevok na Facebooku, v ktorom moderátorovi vyjadrila svoju vďačnosť: „Po tom všetkom, čo sa stalo, som nečakala takéto prekvapenie. Sme veľmi vďační Steveovi a jeho tímu za tento nádherný svadobný darček. Fotografie a dovolenka na Havaji boli úžasné! “

Odolnosť a vytrvalosť by mohli tejto žene mnohí závidieť. Stanovila si cieľ a nevidí žiadne prekážky na svojej ceste.

Skúška týchto mladých ľudí nevystrašila. Láska bola silnejšia ako všetky komplikácie spojené s ich svadobným dňom- To, čo sa stalo, len posilnilo ich vzájomný vzťah. Ťažkosti tu vždy boli, sú, aj budú, nemusíte ich brať ako trest, je lepšie poďakovať Bohu za možnosť otestovať sa a úspešne ich prekonať.

 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore