Najhanblivejšie znamenie zverokruhu, ktoré je inokedy prirovnávané k diablovmu advokátovi. Áno, reč je o Váhach

Ako zlepšiť svoj charakter, prilákať k sebe šťastie či zmeniť život k lepšiemu? Tieto otázky zaujímajú určite nejedného z nás. Podľa astrológov nám k tomu neraz môže dopomôcť aj totem – patrón zvierat, ktorý bude ochraňovať daného človeka na základe jeho znamenia.

Existujú však ľudia, ktorí dokážu žiť aj bez tohto typu ochrany. Dnes vám prezradíme niečo o jedinom znamení zverokruhu, ktoré nemá totemické zviera. Reč je o Váhach…

характеристика знака зодиака Весы

Váhy majú len jediné zviera, ktoré možno považovať za ich symbol – včela. Predstavitelia tohto znamenia sa vyznačujú starostlivosťou a organizovanosťou.

Niet divu, že Váhy s inými znameniami horoskopu vychádzajú bez akýchkoľvek problémov, najmä čo sa týka Blížencov, Levov, Strelcov a Vodnárov. So zástupcami tohto znamenia dokážu Váhy nielen budovať úprimné priateľské vzťahy, ale aj rodinné zázemie.

знак зодиака Весы

Čo sa týka vzťahov s ostatnými, Váhy sú vnímavé, vždy sa snažia druhým načúvať a pomôcť pri riešení problému, dokonca aj v prípade, keď sú nerozhodné.

Pokiaľ ide o slovné konflikty, Váhy sa väčšinou snažia zaujať neutrálne stanovisko, zhodnotia situáciu a snažia sa uhasiť roztržku bez toho, aby sa museli zastať jeden zo strán. Z tohto dôvodu sa predstavitelia označujú za diablovho advokáta.

Pozitívny postoj a prirodzená jemnosť umožňujú Váham jednoduchšie porozumieť svojmu okoliu a získať si ich sympatie. Preto majú zástupcovia tohto znamenia vždy veľa priateľov. Zároveň im ich plachosť zabraňuje v tom, aby dokázali človeku povedať nie, preto sa snažia každého uspokojiť. To sa však nikdy nepodarí.

знак зодиака Весы в любви

Váhy, tak ako aj predstavitelia iných znamení, vedia nielen smútiť, ale aj kričať. V búrke svojich emócii vedia vyjadriť všetko, čo sa v nich po dlhú dobu stihlo nahromadiť. Keď sa Váhy naštvú, najlepšie, čo môžete urobiť, je počkať. Rýchlo však nad sebou prevezmú kontrolu a neraz sa ospravedlnia za svoje správanie.

Čo sa týka vzťahov, nie sú zástancami zbytočných ilúzií a neveria na lásku na prvý pohľad. Vedia však oceniť city, teplo a pokoj domova, preto si chcú čo najskôr nájsť partnera, s ktorým si dokážu vybudovať harmonický a dlhodobý vzťah.

Aj napriek absencii zvieracieho totemu si Váhy vedia vytvoriť adekvátne vzťahy s príbuznými, priateľmi či kolegami. Okrem toho im nerobí problém postúpiť v kariérnom rebríčku.

характеристика знака зодиака Весы

V znamení Váh sa narodili osobnosti ako Margaret Thatcherová, Monica Bellucci, Will Smith, Oscar Wilde, Alfred Nobel, Guiseppe Verdi a mnoho ďalších. Podarilo sa im uspieť vďaka ich neodmysliteľnej túžbe excelovať, ktorá je akousi prevenciou pred tým, aby sa nezastavovali v strede svojej cesty.

Aký je váš názor na Váhy? Zhoduje sa táto charakteristika s vašimi osobnými skúsenosťami?

zdroj:takprosto.cc

Chod hore