VIDEO: 4 bratia dojali celé Slovensko a svoju mamku. Nečakane ju prekvapili návratom z vojny

Uplynulý víkend patril všetkým mamám na svete. 12. marec bol dňom, kedy sme na nich mali myslieť viac ako inokedy, splniť im všetky ich priania a poďakovať im za ich lásku, starostlivosť a všetok čas.

Deň matiek je pre mnohé mami veľmi dôležitý, pretože vtedy cítia lásku svojích detí najviac. Nekonečnú lásku prejavili aj štyria synovia pani Oľgy Mlynárovej z Krupiny, ktorí si pre ňu prichystali veľké prekvapenie. Ich prekvapenie bolo pre ňu o to silnejšie, pretože svoje deti nemá doma ako iní rodičia.

Synovia pani Oľgy sú profesionálni vojaci a tak si ich povolanie vyžaduje častý a niekoľkomesačný pobyt v zahraničí, najmä v nebezpečných oblastiach. Ak ked‘ prídu domov, nikdy to nie je v jeden čas a tak si ich nemôže vychutnať všetkých spolu.

V tento výnimočný deň však bolo všetko iné.

Štyria bratia sa dohodli a mamu prekvapili spoločným príchodom na zvolenské námestie. Ich mama bola v šoku, pretože toto naozaj nečakala. Spoločné stretnutie je pre ňu to najkrajšie, čo existuje. Okrem samotného prekvapenia, si táto skvelá matka vyslúžila pochvalu aj od samotného minister obrany Slovenskej republiky  – Petra Gajdoša.

Pani Oľge sa z celého srdca poďakoval, že pre svoju rodnú vlasť vychovala štyroch statočných mužov, ktorým je Slovensko domovom, za ktorý by položili život.

 

 

Chod hore