Ešte to nebalím… odkazuje babička

Judy Leigh

75 na krku, 25 v hlave…

Zábavný román o úteku z domova dôchodcov a nekonečnej chuti žiť naplno poteší každého čitateľa!

Bláznivý road trip naprieč Európou, hlavne Francúzskom, vás bude rozhodne baviť. Kniha obsahuje životné múdrosti, ktoré vám vtisnú slzy do očí. Hlavná hrdinka Evie sa snaží užiť si každú sekundu svojho života. No a čo, že má už sedemdesiatpäť rokov?

Po smrti manžela sa Evie ocitá v prázdnom dome. Má pocit, že jej život sa ešte ani nezačal, a to má úctyhodných 75 rokov. No aj tak sa nechá presvedčiť svojím synom Brendanom, aby sa presťahovala do domova dôchodcov. Zakrátko si však uvedomí, že to pre ňu vôbec nie je to pravé orechové.


Pod vplyvom cestovateľskej horúčky a s úsporami vo vrecku sa v starom obytnom aute vydáva na jazdu po Francúzsku. Postupne sa z nej stáva kuriózna babička s originálnym zmyslom pre humor. Je otvorená, priateľská, rada si vymýšľa, a hoci zažije zopár nepríjemnosti, nenechá sa len tak ľahko odradiť.
Keď sa o jej úteku dozvie Brendan, vycestuje aj so svojou manželkou za ňou.                          Cieľ je jasný: priviesť ju späť. Veľmi rýchlo však zisťuje, že to vôbec nebude také jednoduché…

Ešte to nebalím…odkazuje babička je milá kniha, ktorá pobaví čitateľa, privedie ho na iné myšlienky a vzbudí v ňom túžbu po dobrodružstve.

Nikdy nie je neskoro vydať sa na divokú jazdu životom!

 ZAKÚPITE NA GRADA.SK

Chod hore