V sérii After prichádza druhý film aj s prekvapením

Séria After, alias Hessa romanca sa stala najúspešnejšou YA knižnou sériou súčasnosti a teraz prichádza do kín druhý film (presnejšie 3.septembra) + kniha After Sľub aj s filmovou obálkou.
„Nebolo ľahké vtesnať hrubú knihu After Sľub do filmu. Tentoraz sme sa naozaj snažili zostať čo najvernejší knihe a dať vám presne to, čo chcete. Vo filme After Sľub nájdete oveľa viac Tessy a Hardina ako v jednotke.  Dúfam, že sa vám bude film páčiť a určite si nezabudnite kúpiť After Sľub v filmovou obálkou a bonusovou kapitolou,“ povedala autorka série Anna Todd exkluzívne pre podcast Knižný kompas, ktorý sa venuje tomuto fenoménu. 

Nové vydanie After – Sľub prináša nielen filmovú obálku, ale predovšetkým bonusovú kapitolu, ktorú Anna Todd dopísala špeciálne pre svojich čitateľov pri príležitosti filmového vydania. Je to vlastne jej malé poďakovanie všetkým fanúšikom série After. 

 

Láska a závislosť medzi Tessou a Hardinom teda naberá na obrátkach a ak ste ich príbeh ešte nečítali, je najvyšší čas. „Na tejto knižnej sérii sa mi najviac páči prirodzenosť. Postavy sa nesnažia skryť za nejaké falošné emócie, je to veľmi otvorené, úprimné. Nepokúšajú sa zakamuflovať, že vo vzťahu je všetko nádherné, že všetko funguje ako má…ale práve naopak. Tá kniha hovorí o tom, že vzťahy nie sú len čierno-biele , iba dobré alebo zlé, ale celé je to prepletené,“ tvrdí instagramerka a manažérka profilu After.Slovakia Rebecca Andrýsková.
V spomínanom podcaste Knižný kompas z dielne vydavateľstva Ikar tiež hovorí o stretnutiach s autorkou Annou Todd, o prvom filme aj očakávaniach z druhého filmu, o fan klube After, v ktorom sú Slováci a Česi nesmierne aktívni. 

Vypočujte si úryvok.
Z knihy After – Sľub číta Zuzana Jurigová Kapráliková:

 

O čom je After Sľub?
Tessa sa dozvedá krutú pravdu o začiatkoch svojho vzťahu s Hardinom. Už neraz sa presvedčila, že chlapec, ktorého miluje, býva krutý, ale také poníženie nečakala ani v najhoršom sne.

Musí sa zmieriť s tým, že Hardin navždy ostane… Hardinom. Že by sa v ňom až tak veľmi mýlila? Rozum aj blízki jej radia, aby dala od Hardina ruky preč, nebola by prvá, ktorú potupil a odkopol. Kvôli Hardinovi odstavila na vedľajšiu koľaj všetko, na čom jej záležalo – školu, kamarátov, mamu, priateľa… ďalšie sklamanie by nezvládla. Mala by sa zachovať rozumne a vykašľať sa naňho, skôr než sa popáli ešte viac.

No ľahko sa povie, ťažšie spraví, najmä pri pomyslení na vášnivé noci strávené v jeho náručí. Elektrizujúce dotyky. Nenásytné bozky. Hardin sa pred ňou kajá, vie, že sa dopustil najhoršej chyby v živote. Dokáže sa však naozaj zmeniť? Tessu čaká jedno z najťažších rozhodnutí.

Pozrite si trailer k filmu:

Chod hore