Určite v živote natrafíte na jedného z týchto typov spolubývajúcich. Číslo 15 je najhoršie

Celé to začína na vysokej škole. Bývať sám by bol teda veľký luxus a tak viete, že budete zdieľať svoj byt resp. izbu s inými, kde každý má nejaké tie svoje zvyky. Časom sa však vytvorí istý stereotyp.

Sme tu preto, aby sme vám ukázali ľudí, s ktorými by ste v istom okamihu svojho života mohli bývať. A kto vie, možno s ním momentálne aj bývate. Alebo možno aj vy ste jedným z tých, ktorých sa vám chystáme popísať.

1. Zlodej jedla

S takýmto človekom už žil určite každý. Začína to s nevinnou plechovkou fazule až po väčšie počiny. Dotyčný bude postupne vyberať vaše veci z chladničky a šikovne to maskovať. Môže to dospieť až do štádia, keď vám budú kradnúť rovno z taniera, z ktorého práve jete.

def

2.Večný spoločník

Takýto človek bojuje o vašu spoločnosť. Často pri tom zabúda na dôležitosť osobného priestoru. Či je už prítulný k vám na pohovke, alebo skáče po vašej posteli o ôsmej ráno, jednoducho si vynúti vašu pozornosť.

fire

3.Neviditeľný

Tiež známy ako nedolapiteľný. Tento typ trávi prakticky celý svoj čas mimo domu. Buď preto, že vás nemá veľmi v obľube, alebo jednoducho žije bohatým spoločenským životom. Na víkendy chodia často domov.

daw

4.Super čistý

Pre pochopenie o akú osobu ide, stačí si predstaviť Moniku zo seriálu Priatelia. Pokiaľ umýva a upratuje za vás, lebo ju to baví je to paráda. Problém nastáva, keď vás začne doslova komandovať na každom kroku, aby ste si po sebe upratali.

aa

5. Bordelár

Jedná sa o podobne častý druh ako je aj zlodej jedla. Títo ľudia nemajú žiaden ohľad na hygienu. Umyť riad ? To radšej kúpiť nové taniere  a príbory po každom jedle. Nechcite, aby som začal popisovať ich izbu.

fer

6. Párik

Žiť s takýmto spolubývajúcim v podstate znamená mať v dome po celý čas jednu osobu navyše. Platia nájom? Samozrejme nie. Pomáhajú s účtami? Nebuď smiešny. Sú pred všetkými sladký ako med? Absolútne. A teba to štve ? Na 100%.

waq

7. Hyperaktívny

Vyzerá to tak, že má milión vecí na práci v danom okamihu. Pracujú pravidelne, tvrdo, majú mnoho priateľov a popri tom sú schopní dobrovoľnú charitatívnu prácu. Môžeme mať dojem, že ich jediným životným poslaním je vyvolať vo vás pocit, že váš život stojí za……

lok

8. Lenivý

Ide o presný opak hyperaktívneho. Pravidelne ho nájdete spať na pohovke, raňajkuje niekedy o jednej poobede a je verným zákazníkom najbližšej donášky pizze. Má to však jednú veľkú výhodu, v porovnaní s ním budete považovať svoj život za skvelý.

dew

9. Počítačový maniak

Nájdete ich väčšinou pri počítači alebo televízore s joystickom v ruke (prípadne so sluchátkami a mikrofónom). Nič na svete nemajú radšej, ako ujsť do virtuálneho sveta. Párkrát ste sa už pokúšali dostať ho do reality, ale on sa vždy vrátil herného brloha.

qaw

10. Disco

10 hodín večer ? 7 ráno ? Disco spolubývajúci nemá poňatia o čase, pokiaľ ide o hudbu. Hudba frčí na plné „pecky“ 24hodín denne. Hlavne vo svojej izbe má zvuk „vybombovaný“, čo na tom, že koľkokrát ste sa ho pýtali, či sa to dá stlmiť.

fv

11. Feťák

Môže to byť veľmi nešťastné, natrafiť na takého človeka. Začína to nevinným „povzbudením sa“ pri pozeraní Family guy, ale než sa nazdáte, môže to dôjsť do riadnej šlamastiky.

Screen Shot 2014-06-02 at 14.32.07

12. Zlodej oblečenia

Požičaj je ich obľúbené slovo, ale aby niečo požičali aj oni, to teda nie. Nosia vaše obľúbené tričko, ale nemajú veľmi v pláne vrátiť vám ho naspäť. Váš šatník sa pomaly zmenšuje, čo má na svedomí len jedna osoba.

asd

13. Kráľovná drámy

Večne nespokojné a hundrajúce osoby. Vždy sa nájde nejaká malichernosť, čo dokáže danú osobu rozhádzať. Môžete si byť istý, že vždy budete vedieť, že nie sú šťastní. Boli vôbec niekedy šťastní ?                                                                         PS: Nemyslíte si, že sa jedná vždy len o dievčatá

as

14. Bez akéhokoľvek konceptu míňania peňazí

Či už dôsledkom zlej výchovy alebo vysokého vreckového, tento spolubývajúci vôbec nepozná hodnotu peňazí. Opúšťa byt so zapáleným svetlom, kupuje jedlo za jedlom, kúrenie ma pustené stále. Aspoň že večer vedia zobrať nejakú tu rundu.

rich kid on plane

15.Čierna ovca

Zháňate nový podnájom a máte v pláne ako tam budete bývať vy a vaši 3 priatelia. Časom však niekto vypadne a vy musíte zohnať nejakú náhradu. Potom vám už iba beží mysľou:“kamarát si fajn, ale predstavujeme si ťa úplne ináč“.

xza

Tak a tu máme celý zoznam možných spolubývajúcich. Ktorý typ si ty ? A s ktorým si sa už stretol ?

zdroj:viralthread.com

Chod hore