Vtip Dňa: Prečo majú muži radi štyridsiatničky

40-ročná žena vás nikdy nezobudí uprostred noci, aby sa vás opýtala: „Na čo myslíš?“
Keď sa 40-ročnej žene nechce pozerať s vami na športový prenos, nebude len tak sedieť a fňukať. Bude si robiť, čo sama chce – zvyčajne niečo oveľa zaujímavejšie ako futbal .

Žena po 40-tke pozná samú seba dosť dobre na to, aby si bola istá tým, kto je, čo chce a od koho to chce. Iba veľmi málo žien v tomto veku zaujíma váš názor na ňu alebo na to, čo robí. 40-ročné ženy majú svoju dôstojnosť.

Žena v tomto veku vám neurobí hysterickú scénu v opere alebo drahej reštaurácii – jedine, že by ste si to naozaj zaslúžili .
Dospelé ženy sú štedré na pochvaly, hoci aj nezaslúžené. Vedia totiž, ako chutí nevďak.

40-tničky majú dosť vysoké sebavedomie na to, aby vás zoznámili so svojimi kamarátkami. Mladšie ženy sú schopné vyhýbať sa aj najlepšej kamarátke, pretože nedôverujú partnerovi. Staršej žene nezáleží na tom, či sa vám jej kamarátky zdajú príťažlivé. Vie, že by ju nikdy podrazili.

40-tničky majú intuíciu veštkyne. Nemusíte sa k ničomu priznávať, aj tak už o tom vedia 🙂.
Žiarivo červený rúž vyzerá na 40-tničkách proste krásne, čo sa o mladších ženách nedá povedať. Ak sa naučíte ignorovať pár vrások, zistíte, že ženy po 40-tke sú oveľa krajšie ako tie mladšie.

Žena 40+ je priama a čestná. Povie vám rovno do tváre, že ste idiot, ak idiot ste alebo sa tak chováte. Nikdy nemusíte hádať, aký k vám má vlastne vzťah.

Chod hore