V kreslenej rozprávke Včielka Mája, sa objavila kresba penisu. Nikto si ho pomaly nevšimol

Jedna z najslávnejších streamovacích služieb, Netflix, sa dočkala kritiky za detský animovaný seriál, Včelka Mája, protože v pozadí jednej zo scén sa na kôre stromu objavila kresba pripomínajúca penis.

Zábery z obrazovky s týmto obrázkom kolovali na sociálných sieťach, pod ktorými sme našli rozhorčené reakcie rodičov. Chey Robinsonová na Facebooku napísala : „Uvedomte si, čo deti sledujú! Nič som neupravovala, toto je naozaj Včielka Mája, prvá séria, epizóda číslo 35. Som znechutená, nevidím dôvod, prečo by niečo také malo v detskom seriály vôbec byť!“

Seriál Včielka Mája vznikol podľa nemeckej knižnej série, vydanej v roku 1912 a dočkala sa niekoľkých verzií. Pôvodná japonská produkcia z roku 1975 sa preslávila piesňou Karla Svobody v podání Karla Gotta. Pred siedmymi rokmi prišla Včielka Mája s 3D verziou.

Netflix už spornou epizódu stiahol. Na internete sa stále diskutuje či sa jedná naozaj o mužské prirodzenie. ,,Tak huba to teda nie je!“

Season 1 episode 35 #mayathebee #maya #easteregg #dickandballs

Príspevok, ktorý zdieľa Kai Lapeyrouse (@kaibunny143),

Nie je to prvý prípad takéhoto poburujúceho vzdelávacieho programu pre deti. V levom kráľovi sa objavilo slovo „Sex“ vytvorené z piesku.

Pozrite si aj video:

 

Chod hore