KONEČNE PRAVDIVÝ HOROSKOP. Čo vás čaká v roku 2018? Leva čaká kariérny postup a strelec bude úspešný v…

Symbol budúceho roka bude rokom Zemského Psa, ktorý prinesie množstvo prekvapení. Narodení v tomto roku dosiahnu v živote úspech vo všetkých oblastiach života.

Ako sa bude dariť iným znameniam? Čo hovoria hviezdy o láske, prosperite a úspechu? V nasledujúcom článku vám ponúkneme poradenstvo od profesionálneho astrológa, ktorý vám prezradí, čo môžete od nasledujúceho roka očakávať.

гороскоп 2018

Zemský Pes je veľmi kategorický z hľadiska pôžičiek a dlhov – platí to pre všetky znamenia zverokruhu. Keďže sa pes považuje za priateľa človeka, rok Psa bude priaznivý pre milých a súcitných ľudí. Najväčší dôraz sa bude klásť na rodinu. Osamelí ľudia si konečne nájdu svoju lásku a úspech zažijú aj tí, ktorí si plánujú založiť rodinu.

гороскоп 2018

Tento rok sa pokúste vyhnúť pokrytectvu. Dariť sa bude tým, ktorí budú tvrdo a trpezlivo pracovať, nech je to akokoľvek náročné. Rok Psa bude oporou pre ľudí s cieľmi a odhodlaním. Pozrite sa teda, ako nasledujúci rok ovplyvní práve vás.

  1. Baran

Počas celého roku budete v centre pozornosti. Nasledujte svoje túžby a sny, pokojne zmeňte prácu a vydajte sa na vlastnú cestu životom. Osud vám bude naklonený a Pes vás bude strážiť celý rok 2018. Tešenie sa zo samoty jednoducho nefunguje. Z času na čas sa vyskytnú problémy v ľúbostných či priateľských vzťahoch. Čo sa týka financií, nečakajte žiadne zázraky, ale vždy budete mať dostatok na to, aby ste si vedeli zabezpečiť životný štandard. Upriamte pozornosť stred roka – v lete sa udeje niečo, čo bude rozhodujúce pre vašu budúcnosť.

гороскоп 2018

  1. Býk

Býci si môže bez problémov plánovať väčšie nákupy. Tento rok im totiž prinesie požehnanú dávku šťastia v oblasti financií. Kvôli tomu však musia tvrdo pracovať – odmenu očakávajte v druhej polovici roka začiatkom jesene. Mali by si dávať pozor na nadväzovanie kontaktov s novými ľuďmi, najmä tými, ktorí sa spolu s nimi podieľajú na práci. Budete svedkami toho, ako vám iní závidia. Čo sa týka lásky, nečakajte žiadne nové vzťahy, s najväčšou pravdepodobnosťou sa obnovia tie staré – hovorí sa predsa, že stará láska nehrdzavie. Zamerajte sa na seba a váš osobnostný rozvoj.

гороскоп 2018

  1. Blíženci

Tento rok bude rozhodujúci pre váš partnerský vzťah. Buď sa to všetko skončí svadbou alebo tragickým rozchodom. Pokúste sa podporiť svojho partnera a potom sa zbavíte všetkých ťažkostí. Osud sa vám odplatí nečakaným romantickým dobrodružstvom. Prvá polovica roka bude pre vás znamenať dlhé hodiny strávené prácou a výsledok sa objaví až v októbri, no bude to stáť za to! Ak uvažujete o zmene zamestnania, urobte to! Blíženci budú nasledujúci rok ovplyvňovaní múdrosťou – nasledujte vaše sny a splňte si aj tie najneuveriteľnejšie túžby.

гороскоп 2018

  1. Rak

Čaká na vás rok pokoja a vyrovnanosti. Kariéra a vzťahy pôjdu ako po masle, bez kríz a radikálnych zmien. Dôležitú úlohu vo vašom živote budú zohrávať príbuzní a priatelia – zistíte, že sa im dá skutočne veriť. Bude lepšie, ak nové kontakty nadviažete v prvej polovici a zvyšok roka budete venovať uskutočňovaniu starých plánov. V prípade, že počas prvých troch mesiacov sa vám naskytne riskantná ponuka, chyťte sa jej obomi rukami! Počas tohto obdobia sa nemusíte obávať, že sa niečo nepodarí.

гороскоп 2018

  1. Lev

Najúspešnejším mesiacom pre Levy bude december. Koncom roka očakávajte nové ponuky ohľadom vášho kariérneho postupu. Oblasť lásky bude turbulentná a nezabudnuteľná. Osamelí ľudia nájdu svoje druhé polovičky a dlhoroční manželia objavia vo vzťahu (takmer) zabudnutú vášeň. Nebojte sa experimentovať a nezabúdajte ani na vašu intuíciu. Ak vám našepkáva, že by ste mali skúsiť niečo nové, nečakajte na žiadne znamenia!

гороскоп 2018

  1. Panna

Prvá polovica roka bude veľmi ťažká. Je lepšie sústrediť sa na prácu a menej diskutovať o problémoch s kolegami. Úspech nepríde tak skoro, ako by ste si želali. Ostaňte však trpezliví a cieľavedomí. Buďte opatrní pri svojich nadriadených, hlavne ak chcete povýšenie – nebojte sa to navrhnúť, existuje určité riziko odmietnutia, ale všetko bude 50/50. Priateľstvo v tomto roku pre vás nadobudne nový, romantický význam a staré vzťahy zažijú oživenie s ešte väčšou silou. V manželstve sa pokúste odhaliť svoju emocionálnu a citovú stránku, pretože práve to môže pomôcť vášmu partnerovi pri prekonávaní náročného obdobia.

гороскоп 2018

  1. Váhy

Tento rok bude zameraný na vzdelávanie a snahu dosiahnuť niečo nové. Zamerajte sa na to, o čom ste už dlhšie snívali, zapíšte sa na kurz, choďte na výlet. Väčšiu pozornosť práci venujte v júni a plánovanie výdavkov presuňte na november. V milostných vzťahoch očakávajte nové pocity. Dokonca aj keď ste s vaším partnerom dlhšie vo vzťahu a všetko klape ako švajčiarske hodinky, vždy sa nájde príležitosť na vyšperkovanie vašej lásky. Práca vám pravdepodobne nebude prinášať veľké uspokojenie, no aj napriek tomu by ste mali ostať pokojní. Všetko sa zastabilizuje koncom roka.

гороскоп 2018

  1. Škorpión

Tento rok si jasne definujete svoje ciele. Len disciplína a sebaovládanie vám pomôžu uspieť. Neriskujte, vyhýbajte sa konfliktom a pokúste sa zostať pokojným v každej situácii. Bude pre vás lepšie, ak začnete s novými projektmi či nápadmi koncom roka – november, december. To isté sa týka aj zmeny zamestnania a miesta vášho trvalého pobytu. Láska a romantika budú  s vami po celý rok. Ak v prvej polovici roka sa rozhodnete ísť na výlet alebo služobnú cestu, dôkladne si zvážte, kto s vami pôjde – môže byť medzi nimi niekto, kto radikálne zmení vašu kariéru.

гороскоп 2018

  1. Strelec

Venujte viac pozornosti vzťahom než práci. Týka sa to lásky, priateľstiev a dokonca aj vzťahov s príbuznými. Možno medzi sebou máte malicherné problémy, ktoré by ste vedeli vyriešiť okamžite, no radšej si to nechávate na neskôr. V práci sa budete musieť obracať, pribudnú vám nové povinnosti, ktoré sa však odrazia na plate či bonusoch k výplate. Nenechajte sa vniesť do romantických intríg – môžu vo vašom partnerskom vzťahu narobiť nemalé problémy.

гороскоп 2018

  1. Kozorožec

Zmeny v kariére očakávajte v máji. Jar je obzvlášť priaznivá z hľadiska služobných ciest a finančného plánovania. Pri práci na dôležitých projektoch môžete prísť do kontaktu s dôležitými a vplyvnými ľuďmi – počúvajte ich názory, vyplatí sa to! Počas jesene, v novembrovom období konečne pocítite pokoj. V tomto čase by ste sa mali venovať rodinám, plánovať si dovolenku alebo si len tak užívať ničnerobenie. Vzťahy budú naplnené mimoriadnou vášňou a taktiež sa nevylučuje možnosť nájdenia si novej lásky.

гороскоп 2018

  1. Vodnár

Rok 2018 bude vaším rokom! Šťastie vás začne sprevádzať vo všetkých oblastiach a z problémov vykľučkujete bez vážnych následkov. Väčší dôraz prikladajte rodine a láske – nehanbite sa povedať vašim milovaným milé slová a podarovať im nejakú maličkosť. Nerobte unáhlené závery a krátkozraké rozhodnutia. Pred tým, ako sa pustíte do niečoho nového, popremýšľajte o tom, pokojne aj trikrát. Dobré hospodárenie s financiami sa vám vyplatí trojnásobne.

гороскоп 2018

  1. Ryby

V tomto roku by ste mali venovať pozornosť domovu a všetkému, čo vás obklopuje. Pustite sa do opráv, vybudujte si záhradku, zapojte sa do dobročinných akcii. Dovolenka a víkendy nie sú nič pre Ryby, aspoň tak to teda vyzerá v roku 2018. Nedostatok času na rodinu a iné záležitosti sa ale odzrkadlia na vyššej výplate a bonusoch. V láske bude všetko stabilné, bez konfliktov. A v prípade, že pocítite problémy vo finančnej oblasti, váš partner vám príde na pomoc.

гороскоп 2018

Rok psa bude ovplyvnený mierom a harmóniou, na každého čaká kariérny či osobný rast. Venujte pozornosť zdraviu, nepodceňujte dlhodobejšie zdravotné komplikácie a predchádzajte im správnou životosprávou. Zdieľajte tento článok aj s vašimi priateľmi!

 

Лови удачу за хвост! Напутствия от Земляной Собаки для всех знаков на 2018 год.

Chod hore