Keď sa dozvedela o nevere svojho manžela, nestratila duchaprítomnosť. Ako sa zachovať voči manželovej milenke?

V súčasnosti je veľmi dôležité hovoriť na tému nevera. Bohužiaľ, ako ukazujú štatistiky, takmer každý človek sa aspoň raz stretol s týmto problémom. Nebudeme sa však venovať tomu, čo vedie k tomuto správaniu ľudí. Dnes stojí za to venovať sa tomu, ako reagovať a čo robiť, keď sa to stane.

V tomto článku sa s vami podelíme neuveriteľnú, uznania hodnú reakciu ženy, ktorá sa jedného dňa dozvedela o nevere svojho manžela. Neurobila z toho škandál, nepodala v ten deň o rozvod, nešla vytrhať vlasy dotyčnej, práve naopak. Napísala jej úžasný list. Prečítajte si ho, a posúďte ako múdro, dôstojne a so vztýčenou hlavou sa jej podarilo riešiť tak citlivú záležitosť.

Drahá Diana!

Nebuďte prekvapená, že poznám Vaše meno. Predovšetkým Vám chcem povedať, že môj manžel o tomto liste nič nevie a ani o ňom netuší. Bolo to jednoduché: omylom nezmazané SMS v telefóne, podivné telefonáty v noci, náhle neplánované výlety môj manžela – a románik je odhalený. Okrem toho bolo veľmi zaujímavé sledovať už tretí mesiac tak dojemný vývoj tejto telenovely. Nemyslite si, že Vám píšem kvôli žiarlivosti alebo odporu, to v žiadnom prípade. Len vaša „Santa Barbara“ sa stala tak nudnou a monotónnou, že som vám chcela dať niekoľko tipov. Je ťažké vidieť, ako sa váš vzťah dostal do neúspechu. Naozaj dúfam, že tieto moje rady dodajú vášmu romániku nový dych.

pexels.com

Po prvé, musím priznať, že ste veľmi bystrá a cieľavedomá. Zvolili ste správnu taktiku, pretože môj manžel je tak lenivý a konzervatívny, že by sám nikdy nestúpil „vedľa“. Ale vaša tvrdohlavosť, vytrvalosť a posadnutosť urobili zázrak. Len chcem upozorniť, že SMS-kami, „Nezájdeme dnes na kávu?“ „Nebudeš proti, ak zoženiem lístky na to predstavenie v utorok?“ „Poďme sa zajtra niekam prejsť,“ to asi nepôjde. Môj manžel je veľmi zaneprázdnená osoba, takže radšej kúpte lístky do divadla sama, rezervujte stôl v kaviarni alebo mu kúpte drahý darček. Vezmite iniciatívu do svojich rúk, inak z toho nič nebude.

Mimochodom, nakoľko veľmi dobre poznám povahu svojho manžela, stavím sa, že sa mu nedaria dojemné zaľúbené správy typu „Nemôžem bez teba žiť,“ „Môj život bez teba nemá zmysel“, „Chýbaš mi každú sekundu keď nie sme spolu“. Nerozumiem, že tak inteligentná žena ako ste Vy nechápe, že toto všetko nemá zmysel. Nikdy ste nedostali podobnú sentimentálnu odpoveď, a to je už alarmujúce, že je čas zmeniť taktiku.

Po druhé, Vaše šance sú nulové, pretože ste prefarbená blondína s dlhými vlasmi. Áno, starostlivo som preskúmala Váš profil na sociálnej sieti – nebolo ťažké nájsť Vás, pretože poznám každého, koho si môj manžel pridáva medzi priateľov. Musím Vás sklamať, ale jednu blondínu už má. Píše Vám tento list. A muži potrebujú rozmanitosť. Keďže poznám svojho muža, presne viem, aké typy sa mu páčia – vysoké a prsnaté ryšavky.  Z tohto dôvodu budete pravdepodobne musieť nutne zájsť ku kaderníkovi, na plastickú operáciu a nosiť podpätky nie nižšie ako 13 cm. Potom budete mať akú-takú šancu. Áno, áno! Takíto muži ako môj (a zrejme aj Váš, uvidíme) milovaný, sú natoľko monotónni, že sa odvážia vymeniť svoju ženu hoci aj za prostitútku, aby uspokojili svoje tajné fantázie.

A na záver, je tu niečo ako moja žiadosť. Nezabudnite drahá na konšpiráciu a nebuďte taká vtieravá. Nečakané správy o tretej ráno sú málokomu po vôli. Najmä keď je môj milovaný záletník nútený, chúďatko, šepkať v kuchyni, aby vás požiadal, aby ste mu zavolali ráno. Alebo ešte horšie, keď musí ísť v trenkách na balkón a vymazať všetky dôkazy vo svojom telefóne. To ma znervózňuje a nervové bunky, ako viete, sa cez noc nezotavia.

Dúfam, že Vy, Diana, viete čítať medzi riadkami. Veľmi Vás žiadam, aby ste svojou prítomnosťou nerušili pokoj nášho rodinného života. Inak sa všetky Vaše správy dostanú do rúk istému Pavlovi Valerievichovi, ktorý je podľa informácii vo Vašom profile, Váš zákonitý manžel. Nemyslím si, že sa mu to bude páčiť. Verím vo Vašu inteligenciu a obozretnosť, a teda že takéto extrémne opatrenia nebudú potrebné.

A ešte jedna vec. Ak by ste potrebovali pomoc pri pri zvádzaní môjho manžela, nezabudnite, som vždy k dispozícii. Kedykoľvek sa môžete na mňa spoľahnúť. Koniec koncov, ako žena Vás chápem ako nik iný. Som vždy pripravená odpovedať na všetky vaše otázky a naviesť Vás správnym smerom.

S pozdravom, Polyakova Tamara, manželka vášho milenca.

Čo viac k tomu dodať! Klobúk dole pred múdrosťou, trpezlivosťou a vytrvalosťou tejto ženy, ktorá jemne naznačila svojej konkurentke, že zasahovať do cudzích rodín a naštrbovať vzťahy v nich je úbohé a prízemné. Bravo autorke! Nezabudnite zdieľať s ostatnými tento list. Tá, ktorá ho napísala má talent od Boha.

 prečítaj si aj: Neuveríte, čo robili po vojne s milenkami nemeckých vojakov! O tomto sa v dejepise nedočítate

Chod hore