Žena našla na ulici svojho priateľa z detstva, ktorý bol drogovo závislý. Je neuveriteľné ako ho dokázala zmeniť.

Keňania boli dojatí príbehom Patrika Hingu, človeka, ktorý bol úplne stratený bezdomovec a drogovo závislý, až kým sa náhodne stretol s bývalou spolužiačkou Wanji Mwaurou, ktorá odštartovala jeho zásadnú transformáciou a obrátila jeho život k lepšiemu.

Patricka držala závislosť dlhé roky, počnúc vylúčením zo školy za fajčenie cigariet a marihuanu. Začalo to všetko upadať smerom dole až kým ho matka prinútil ísť do nemocnice. Nakoniec ho odviezli do psychiatrickej nemocnice v snahe obmedziť jeho závislosť. Bol v nemocnici známy. Utiekol a bol niekoľkokrát znovu na oddelení. ,,Veľmi sa mi sťažoval a povedal, že všetko, čo tam urobili, bolo len to, že mu podávali lieky a liečili ho ako duševne chorého pacienta aj napriek tomu, že nebol duševne chorý. Preto utiekol,“ povedala Patrickova matka Nancy. „
Zatiaľ čo bol v psychiatrickej nemocnici, Patrickova drogová závislosť sa zhoršila. Začal užívať drogu s názvom Attain. ,,Nemusí sa používať denne, no aj tak sa človek dostane do závislosti,“ povedala Nancy. Dokonca ukradol aj lekárske predpisy a dostal drogu z lekárne. “

Keď Patrickovi nič nepomáhalo, utiekol raz a navždy a začal sa túlať po uliciach Nairobi. Získaval drogy od všadial, odkial sa len dalo. Jeho matka sa stále snažila pomôcť aspoň tým, že mu nosila jedlo. ,,Vždy sa na nás ľudia dívali, smiavali a ukazovali keď sme spolu jedli. Bola som známa ako Mama wa wazimu „(matka blázna).

 

Patricka držala závislosť dlhé roky, počnúc vylúčením zo školy za fajčenie cigariet a marihuanu.

Jedného dňa sa Patrick náhodou stretol na ulici s jeho spolužiačkou Wanji. Začala sa s Patrickom rozprávať a on vyjadril túžbu odísť z ulíc a začať nový život. Wanja ho okamžite odviedla do rehabilitačného centra, kde našli podporu a darcov na liečbu. Po tom, čo sa z toho všetkého Patrick dostal, mu Wanji pomohla začať podnikať. Otvoril si obchod s názvom „Hinga’s Store“.
Patrickova transformácia po detoxikácii z drog v rehabilitačnom centre je neuveriteľná. Je vďačný za druhú šancu, ktorú mu Wanja pomohla nájsť. ,,Mám pocit, že som nový človek,“ povedal. ,,Modlím sa každý deň, prosím Boha, aby ma vyslobodil, aby som nenašiel cestu späť k drogám.“

Začalo to všetko upadať smerom dole až kým ho jeho matka prinútila ísť do nemocnice. Nakoniec ho odviezli do psychiatrickej nemocnice v snahe obmedziť jeho závislosť. Bol v nemocnici známy. Utiekol a bol niekoľkokrát znovu na oddelení.

Jedného dňa sa Patrick náhodou stretol na ulici s jeho spolužiačkou Wanji. Začala sa s Patrickom rozprávať a on vyjadril túžbu odísť z ulíc a začať nový život.

Wanja ho zobrala do rehabilitačného centra.

Wanji mu pomohla začať podnikať. Otvoril si obchod s názvom „Hinga’s Store“.

Jeho transformácia je neuveriteľná!

,,Cítim sa ako nový človek!“

,,Modlím sa každý deň, prosím Boha, aby ma vyslobodil, aby som nenašiel cestu späť k drogám.“

Krajina trpí veľkým problémom s drogami.

Patrickov príbeh hovorí za všetko. S dobrými ľudmi je možné zmeniť celú krajinu!

 

zdroj:boredpanda.com

 

 

Chod hore