PREMENA: Mala už dosť svojich šedín, obrátila sa na kaderníka a takmer sa nespoznala v zrkadle!

Christopher Hopkins je známejší pod svojim pseudonymom The Makeover Guy, svoju prácu kaderníka si robí skvele a preto niet divu, že pred jeho kaderníctvom stoja rady žien. Sú totiž presvedčené, že jeho ruky dokážu z každej „šedej myšky“ urobiť oslnivú a príťažlivú ženu.

Áno, Carrie Grundhoferová, hlavná hrdinka nášho dnešného článku, sa v žiadnom prípade nedá nazvať škaredou ženou. No 41-ročná kráska s hustými vlasmi mala problémy, ktoré podľa nej by dokázal vyriešiť len sám Christopher!

Šedivé vlasy na korienkoch boli čoraz viac a viac viditeľnejšie. Uvedomila si, že už s nimi nechce bojovať. Chcela si však ponechať prirodzený vzhľad, no nevedela, ako sa so starými vlasmi rozlúčiť bez toho, aby si neublížila.

Po dôkladnom preskúmaní klientky, Hopkins vyslovil svoj verdikt: sú potrebné radikálne kroky. Dal jej návrh, že ju zbaví dlhých vlasov, ktoré podľa neho predstavujú tú starú Carrie. Kaderník jej prisahal, že výsledok jeho práce ju v žiadnom prípade nesklame!

Nie je žiadnym prekvapením, že žena bola počas celej premeny nervózna. Napriek tomu si bola istá, že kaderník s magickými rukami ju nepodvedie. Jej očakávania boli vyslyšané na 100%. keď jej Christopher na konci svojej práce podal do ruky zrkadlo, zalapala po dychu!

Elegantný, odvážny účes ju okamžite omladil. Unavené vlasy sa stali minulosťou a musíte uznať, že je to bez nich lepšie.

 

Ženin manžel bol potešený premenou svojej milovanej. Carrie pripúšťa, že vo svojej novej podobe sa cítili pohodlnejšie a slobodnejšie. No a Christopher sa usmieva, veď sa mu opäť podarilo vytvoriť majstrovské dielo, ktoré žena považuje za malý zázrak.

Názory ľudí na internete sa rôznia, niektorí s výsledkom kaderníka nie sú vôbec spokojní, pretože si myslia, že tento účes žene len zbytočne odobral ženskosť.

Iní obdivujú jeho odvahu a myslia si, že Carrie vyzerá sexy a mladistvo. Tak či onak, najdôležitejšie je, že všetky ženy, ktoré prešli rukami tohto skvelého vlasového mága boli so svojimi účesmi vždy spokojné!

A čo vy? Vložili by ste sa do rúk odborníka a nechali ho rozhodnúť o tom, ako by mal vyzerať váš účes? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch na Facebooku.

zdroj:videoboom.cc

Chod hore