Najvhodnejšie miesta pre kongresy

Tí, ktorí sa venujú organizácii rôznych kongresov a firemných akcií vedia, že nájsť vhodné miesto a priestory pre ich realizáciu je niekedy zložité. Výber vhodného zariadenia musia podriadiť požiadavkám klienta. Ich nároky sú rôzne a niekedy naozaj ťažko realizovateľné. Niektorí si vyžadujú veľkú sálu, iní preferujú malú. Všetko závisí od počtu prihlásených účastníkov. Niektoré zariadenia majú v ponuke aj viac typov kongresových miestností a je možnosť si vybrať. Takúto širokú ponuku kongresových služieb nájdete napríklad v hoteli Galileo v Žiline. Okrem hotelového ubytovania v širšom centre Žiliny máte možnosť si vybrať pre svoj kongres, alebo firemný míting vkusne zariadenú konferenčnú sálu alebo jednu z troch klimatizovaných mítingových miestností.

Pre organizáciu medzinárodných konferencií je dobré vyberať miesta, kde si môžu jej účastníci po pracovnej časti aj zrelaxovať, prípadne si obzrieť nejaké kultúrne pamiatky, alebo si zájsť niekde do obchodu a zakúpiť si nejaký suvenír. Častou požiadavkou klienta je možnosť zorganizovať po oficiálnej pracovnej časti nejaký výlet, prípadne zabezpečiť v mieste konania kongresu napríklad degustáciu vín. Vyberte si preto pre svoju konferenciu také miesto, kde sa takýto dodatočný program na spestrenie dá ľahko zrealizovať.

Pri organizácii konferencie nesmiete zabudnúť pre jej účastníkov zabezpečiť aj kvalitné občerstvenie. Najčastejším nápojom, ktorý na stoloch s občerstvením nesmie chýbať je okrem vody samozrejme káva. Jej výber by ste nemali podceňovať. Jej vhodným výberom zabezpečíte, že sa účastníci budú cítiť dobre. Šálka kvalitnej kávy typu arabica neodolateľnej chuti zvýši pozornosť účastníkov a spríjemní im dlhé hodiny strávené v prednáškových miestnostiach.

Vhodne vybraté miesto pre kongres a jeho profesionálne zabezpečenie je základom jeho úspešného priebehu.

Chod hore