3 chyby, ktoré robí každá žena s dlhými vlasmi!

Po krásnych dlhých vlasoch túži nejedna žena. Aby boli ozaj korunou krásy, musíte sa popasovať s viacerými problémami ako rozstrapaktené končeky, ochabnuté kučery, malý objem a pod.  Predtým ako sa rozhodnete rázne ostrihať,  skúste odstrániť chyby, ktoré robieva väčšina z Vás každodenne.

1. Rozčesávanie mokrých vlasov

„Niekedy môže byť rozčesávanie veľmi problematické, bez ohľadu na to, či pridáte kondicionér. Vo vlasoch sa vytvoria uzlíky, ktoré je ťažko odstrániť. Problém môže byť v šampóne alebo v kondicionéri. Vlasy si umyte šampónom 2x, aplikujte kondicionér a prečešte hrebeňom s širšie osadenými zubami. Rozčesané  vlasy následne umyte vodou. Nefénujte ich mokré, ale vlhké!“

2. Používame suchého šampóna

Pre správnu aplikáciu zakloňte hlavu a naneste prášok alebo sprej na pramene vlasov. Vmasírujte produkt  pri korienkoch vlasov. Brunetkám tento spôsob zanecháva biele viditeľné bodky. Stačí vyfénovať studeným vzduchom a po suchom šampóne nezostanú ani stopy.

3. Cvičenie s vlasmi vo vrkoči

Vieme, že milujete cvičiť s vrkočom na hlave, ale  drdol je oveľa lepšia voľba! Vynechajte aj čiapku ak beháte vonku, nakoľko pot poznačí Vaše vlasy po celej dĺžke.  Ak nemáte vlasy rovnomerne dlhé, na kratšie použite sponky.

Chod hore