Video, ktoré rozplakalo celý svet! Pri nehode sa silno udrel do hlavy, teraz vyzval manželku do tanca

V decembri roku 2009 išiel Joel so svojimi kamarátmi autom, ktorého podnapitý vodič nezvládol riadenie a nabúral do betónového stĺpa. Autonehoda nedopadla vôbec dobre, Joelovi dávali lekári minimálnu šancu na prežitie. Do najbližšej nemocnice ho priviezli so zlomenou čeľusťou, zlomenou panvou a poškodením mozgového kmeňa. Ďalej došlo k oddeleniu krčnej chrbtice od hlavy, a tak bolo takmer jasné, že mladý Joel neprežije.

Liečba však prebehla výborne a aj napriek nepriaznivej prognóze odišiel mladík do domácej starostlivosti po 87 dňoch po hrôzostrašnej autonehode. Celý čas mu bola oporou rovnako stará Lauren, s ktorou sa zoznámil už v 14 rokoch na cirkevnej akcii a postupne sa do seba zamilovali.

Predvlani tento pár dal svoje rozprávke jasný smer a vzali sa. Joel svojej manželke sľúbil, že hneď, ako bude môcť chodiť, tak si s ňou zatancuje, a to sa aj stalo.

Po niekoľkých rokoch náročnej rehabilitácie mohol zavesený do zdvižného zariadenia vyzvať svoju lásku k tancu. Romantika pri piesni Edwina McCaina I’ll Be by vhnalal slzy do očí aj tým najväčším chlapom Ako sama Lauren hovorí, na 1. 10. 2015, kedy si so svojím mužom v Jaksonvillské nemocnici zatancovala, nikdy nezabudne.

https://www.youtube.com/watch?v=I_6xkqAK6zY

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Video, ktoré rozplakalo celý svet! Pri nehode sa silno udrel do hlavy, teraz vyzval manželku do tanca”