Žena jedla počas siedmich dní iba pizzu. Toto sa stalo s jej telom

  • Charlotte Palermino (28) z Brooklynu nejedla po dobu 1 týždňa nič iné než pizzu. Experiment podstúpila pre Cosmopolitan.com.
  • Ako súčasť experimentu vynechala aj cukor a alkohol.
  • Charlotte trpela pálením záhy a nadúvaním, no napriek tomu schudla 2,5 kg.  Dodala, že efekt nie je trvalý. 

Tí, ktorí sa pokúšajú zhodiť prebytočné kilogramy často snívajú o chlebe a syre, hoci v v danom momente prežúvajú zdravý šalát. Podľa jednej ženy však konzumácia pizze vôbec nie je taká nebezpečná a nezdravá.

Charlotte Palermino (28) sa rozhodla podstúpiť „očistu pizzou“ a okrem nej nejedla nič iné. Výsledok? Mínus 2,5kg. Charlotte si myslí, že  pokiaľ sa vyhnete alkoholu a cukru, budete schopní udržať si pôvodnú váhu, alebo dokonca schudnúť. Všetko, po čom túžite.

„Nemusíte sa mučiť kapustovou polievkou, chilli limonádou a podobne –  jedenie pizze má rovnaký efekt,“  vysvetľovala Cosmopolitanu. „Určite je to jednoduchšie a lacnejšie.“

zdroj: dailymail.com

Charlotte tvrdí, že tiež prežívala chvíle, keď sa chcela dostať do formy alebo jesť a žiť zdravšie, avšak nikdy diétu alebo detox  úspešne nedokončila. Prečo? Jednoducho neznesie byť hladná. A tak sa chopila tohto pokusu zbaviť sa pár kíl bez toho, aby sa musela vzdať jednoho z obľúbených jedál – pizze. Jedla pizzu z klasického cesta – žiadne karfiolové, hummusové crusty bez akýchkoľvek pochúťok navrchu.Vysvetlila, že sa vyhýbala „zobkaniu“ pomimo a samozrejme alkoholu.

V prvý deň experimentu sa chutne a kvalitne najedla šesť malých kúskov pizze U Roberty  v susedstve.

Neskôr svoje rozhodnutie dať sa na tento pokus oľutovala, nakoľko na oslave vďakyvzdania si musela dať opäť pizzu namiesto tekvicového koláča.“Vygooglila som si „čo sa stane ak prestanem jesť zeleninu?“ pretože sa veľmi bojím chorôb.

Na ďalší deň vstala o 4 ráno kvôli príšernému páleniu záhy. Aj napriek tomu o pár hodín neskôr pokračovala v očiste pizzou. Na obed si objednala ako inak pizzu s množstvom syra Motorino a vytlačeným citrónom navrchu. To čo nezjedla, ostalo na olovrant. Nadúvanie začalo v druhý deň „očisty“, ale so všetkými tými uhľohydrátmi  bola schopná odbehnúť 6 km za pol hodinu. Charlotte zakončila deň talianskou pochúťkou v Kesté vo West Village.

Pálenie záhy ustúpilo na tretí deň a tak sa pizza stala jej lepšou kamarátkou. Na raňajky si posledný kúsok spestrila pečeným vajíčkom. Na obed si dopriala extra chrumkavú pizzu v Prince Street Pizza a neskôr predstierala, že jedla šalátové burrito – pizzu obohatila rukolou u  Paulie Gee’s in Brooklyn. Štvrtý deň jedla prekvapivo opäť pizzu.

Na šiesty deň už bola zúfalá, ale prišiel veľký zlom. „Cítim sa skvele, moja pleť žiari a jeansy mi konečne padnú ako uliate. Môj žalúdok konečne vyhlásil prímerie a akceptoval nový jedálniček. “ Charlotte si pizzu na siedmy deň užívala a pokračovala aj deň naviac s pridaním šalátu.

Koniec experimentu bol prekvapivo skvelý. O 2,5kg menej bolo podľa fitness expertky dôsledkom vzdania sa vína a cukru.

„Neodporúčam jesť iba pizzu“ poznamenala Charlotte. Možno schudnete, avšak jo-jo efekt je zaručený. Pizza bez vína je druh tortúry, ktorý už nikdy nechcem zažiť.“

Zdroj: http://www.dailymail.co.uk/

Chod hore