Domáci odstraňovač škvŕn – vyskúšajte tento šikovný recept a uvidíte sami, ako je skutočne úžasny

Ako často hľadáte univerzálny odstraňovač škvŕn, ktorý vám pomôže odstrániť škvrny z oblečenia? Vedeli ste, že si môžete efektívne vytvoriť odstraňovač škvŕn aj u vás doma? Tento domáci produkt odstráni škvrny rôzneho pôvodu a môže súperiť s najväčšími produktami pre rovnaký účel. Ale čo je najdôležitejšie – bez použitia chémie ktoré sa vyznačuje v týchto produktoch a spôsobuje alergické reakcie. Recept je veľmi jednoduchý. Budete potrebovať : vodu, sódu a peroxid vodíka

Ingrediencie:

1 šálka vriacej vody
1/2 šálky sódy bikarbóny
1/2 šálky hydroxidu vodíka ( kúpite v lekárni )

Domestic-Stain-Remover-–-Try-This-Wonderful-Recipe-And-See-For-Yourself-How-Amazing-It-Really-Is

Príprava:

Zmiešate vriacu vodu so sódou. Cieľom je získať homogénnu zmes a je nutné pridať vodík. Preto počkajte kým zmes vychladne a potom ju nalejete do postriekovača. Váš odstraňovač škvŕn je hotový a pripravený k použitiu!

Využitie odstraňovača škvŕn:

Aby odstraňovač škvŕn fungoval, musíte sprej naniesť na suché oblečenie a nechať ho pôsobiť 5 minút. Ak máte po ruke starú zubnú kefku na zuby, môžete ňou šúchať škvrnu. Výsledok bude ešte efektívnejší. Ak sa snažíte odstrániť staré škvrny, je nutné opakovať postup 2-3 krát. Potom oblečenie vyperte v pračke ako obvykle.

Chod hore