Položila tri špongie do chladničky. Po odhalení triku, ich tam budete dávať aj vy

Ak chcete udržať svoju domácnosť čistú, brušká členov domácnosti sýte a permanentnú rodinnú pohodu,  potrebujete nielen peniaze, ale aj veľa času. Aby sme vám ho ušetrili, prinášame vám rady, ktoré zjednodušia život nielen vám, ale aj vašim blízkym.

  1. Ako olúpať cesnak za 10 sekúnd? Rozdeľte ho na strúčiky, vložte do dózy, poriadne zatraste a je to!
  2. Ako udržať zeleninu a ovocie v chladničke čo najdlhšie čerstvé? Všetko čo potrebujete sú 3 špongie, ktoré vložíte do chladničky na miesto, kde skladujete ovocie a zeleninu. Špongie absorbujú extra vlhkosť a vaše potraviny nebudú hniť.  Po istom čase nezabudnite špongie vymeniť.
  3. Ako udržať biele podrážky na topánkach bielymi? Potrite ich zubnou pastou a vyčistite navlhčenou utierkou. Špina zmizne jedna radosť!
  4. Máte problém s parkovaním v garáži ? Vyskúšajte trik s tenisovou loptičkou. Loptičku zaveste na háčik spojený s motúzom. Zaveste do takej vzdialenosti ku stene, akú si želáte. Bude vám signalizovať, kedy je čas zastaviť.
  5. Ako vyčistiť dosku na krájanie bez použitia chemikálií? Zmiešajte pohár vody a pohár octu. Dosku postriekajte zmesou a nechajte pôsobiť 30 sekúnd.  Nielenže bude vydezinfikovaná, ale aj bez zápachu.
  6. Ako odstrániť zápach cibule a cesnaku na rukách po ich nakrájaní? Predsa so zubnou pastou! Umyte si ňou ruky. Bojuje so zápachom účinnejšie ako obyčajné mydlo.
  7. Ako vysušiť veci v sušičke rýchlejšie? Do sušičky pridajte tenisové loptičky, ktoré predídu zhluknutiu vecí a tak budú skôr suché.
  8. Ako odstrániť nálepky z akéhokoľvek povrchu rýchlo a ľahko? Potiahnite roh nálepky a nastriekajte pod neho mazací multifunkčný sprej. Pokračujte v odlepovaní za stáleho striekania spreja. Po lepe nezostanú ani stopy!

Neveríte? Presvedčí vás toto video!

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Položila tri špongie do chladničky. Po odhalení triku, ich tam budete dávať aj vy”