Retro zo školských lavíc: Poďte sa s nami na malú chvíľu vrátiť pred tabuľu

Pamätáte sa na tie časy? Blížil sa váš prvý školský deň, v ruke ste mali kvietok pre pani učiteľku, tí skôr narodení pani súdružku na chrbte aktovku a dvere do vašej triedy boli otvorené. základnú školu sme mali spojenú s mnohými skvelými kamarátmi, prvými láskami a detským dobrodružstvom.Poďme si spoločne zaspomínať na tieto krásne časy. Deväť rokov utieklo akoby nič.

Najprv to začalo ranným vstávaním o 6:40 potom sme si rýchlo pozreli rannú rozprávku, umyli sa rýchlo sa najedli, potom sa obliecť a šup do školy. Netrpezlivé čakanie pred školou, ako školník otvorí. Jupí, je to tu a dav deciek sa valí do budovy. Potom utekanie do šatne, kto tam bude prvý, vyzuť si topánky, prezuť sa, zložiť bundu, nasadiť papučky a rýchlo do učební. Prvá hodina matematika, druhá slovenčina, potom obed v školskej jedálni, čo bude?

Rozlúčime sa s kamarátmi a domov, prípadne na nejaký krúžok. Chvíľu sa hrať, napísať domáce úlohy a môžeme začať odznova … 6:40 ráno a mamičkin jemný hlások vpláva do našich snov legendárnym: Vstávaj je čas ísť do školy.

zdroj foto :Facebook.com/Pamätátesa

 

Toto pero malo v sebe niekoľko rôznych farieb.

Atramentové pero na bombičky

Kúpacia čiapka

Stojan na učebnice

Takto sme sa hrali

Kto mal rád fyziku?

Školské dosky

Rôzne pamätníčky

klasika na telesnej

Zmizík

Krepový papier

Chod hore