Vedci zistili, že vaša krvná skupina odhalí vašu osobnosť. Čo vám vyšlo?

Svojej krvi vďačíme zato, že môžeme chodiť, dýchať, žiť. Pre Japoncov má krvná skupina naozaj veľký význam. Majú dokonca vlastný horoskop. Zistite, čo ste si ešte neuvedomovali!

Krvná skupina typu AB

Osobnosti majú tendenciu byť dôveryhodné, plaché a dokonca v istých situáciach sú závislí na druhých. Sú duchovne spojení, veľmi uvoľnení a dokážu byť dobrí priatelia. Typ AB je do značnej miery váš najlepší priateľ.

Krvná skupina B

Typy B sú väčšinou kreatívne, empatické, inteligentné osobnosti. A celkom aj emocionálne. Preto sa nám môže zdať veľmi sebecké, ak si venujú viac času pre seba.

Krvná skupina A

Skupina A je jedna z citlivejších typov krvi. Dôvodom je, že stres môže oslabovať imunitu. Majú tendenciu byť trochu nervózni, ale preferujú skôr intelektuálne výzvy sveta. Milujú matematiku alebo výskum. Sú schopní samostatne pracovať. V práci sú veľmi dobrí. Takže sú veľmi vášniví, majú svoje sny a túžby.

Krvná skupina 0

Predpokladá sa, že sú extrovertní z krvných skupín. Sú vynikajúci vodcovia, majú skvelú intuíciu a môžu zvládať oveľa lepšie stres ako ostatné typy. Môžu sa niekedy zdať necitliví. Dúfajme, že to pomohlo zistiť, aký možno ste alebo aký môžete byť!

zdroj:simpleorganiclife.org

Chod hore