2 tehotné kamarátky ukázali svoje brušká. Jedna z mamičiek, ale pobúrila všetky ženy

Keď ide o tehotenstvo, každá žena sa o svoje telo stará rôzne. Niektoré ženy svoje deti hrdo nosia v brušku a ukazujú sa, zatiaľ čo iné  sa sa bruškom neukazujú. A možno je to tým, že si neuvedomujeme kedy je žena tehotná a kedy jej vidieť bruško! Niektoré ženské tela sa vrátia do pôvodného stavu, zatiaľ čo iné sa zmenia – niektoré ženy sa tak musia naučiť milovať svoje strie. Ale v prípade fitnessky a matky Chontel Hau, fotky jej tehotenstva spôsobuje rozruch. Chontel prevádzkuje vlastné fitness centrum s názvom HIIT Australia a trávi svoj čas fitnessom a správnou výživou. V piatom mesiaci tehotenstva Chontel ukazuje na instagrame svoje fotografie vedľa svojej 6-mesačne tehotnej kamarátky. Snímky šokujú ľudí na internete.

babybump_1

Chontel sa veľmi teší zo spôsobu svojho materstva. Pozrite sa ako vyzerá po 5- mesiacoch tehotenstva v porovnaní s kamarátkou v 6-mesiaci!

babybump_2

Je veľmi šťastná, že sa jej táto etapa života začína, sú mimoriadne šťastné a zdravé, milujú tehotenstvo a všetky zmeny, ktoré sa im zmenia a sú hrdé, že sa podelia so svojími skusenosťami.

untitled

Tieto fotky sa stali virálom a ľudí ohromil kontrast týchto ženských tiel. No niektoré odovzy na Chontel boli negatívne a mali by si uvedomiť, že každá žena sa stará o tehotenstvo odlišne a neznamená, že niečo robí zle alebo nezdravo.

fitness instructor baby bump

Obe sa cítime, že nám dieťatka rastú, máme úžasné tehotenstvo a cítime sa úžasne.

fitness instructor baby bump

Chontel ukazuje, svoje výsledky a hovorí o tom, že neexistuje správny smer ako vyzerať v tehotenstve a každá žena, by mala byť hrdá nato, ako vyzerá!

fitness instructor baby bump

Dnes sa sa svojím synom môže pochváliť. Jej dieťa ju motivuje včas zavčasu, postarať sa o neho a ísť si zacvičiť.

fitness instructor baby bump

zdroj: dailymail.co.uk /  www.littlethings.com

Chod hore