Dokonale si vyčistite matrac týmto šikovným čistiacim prípravkom a budete mať kvalitnejší spánok

Niekedy si matrac vyžaduje našu starostlivosť. Keď si ho očistíme, zaistí nám kvalitný spánok. Nie je potrebné vyhľadať ten najdrahší výrobok plný chemikálií, ale postačí vám krabička jedlej sódy, prídavok esenciálneho oleja, ktorý vám prinesie jemnú vôňu a pomáha vám sa upokojiť a spoľahlivo uspať.

Čo budete potrebovať?

jedlá sóda
esenciálny olej
vysávač

Postup:

Pred začiatkom si otočte matrac, je to šikovný spôsob, ako predĺžiť životnosť matraca a zabráni jeho prehýbaniu. Zatiaľ čo budete pracovať na vašom matraci, svoju posteľnú bielizeň operiete. Pripravte si jedlú sódu, ktorú budete mať vo fľaške alebo krabičke a pridajte 10 až 20 kvapiek vášho obľúbeného esenciálneho oleja. Pridajte Levalduľu, harmanček, santalové drevo alebo ylang lang a všetky upokojúce vône. Éterické oleje sú prírodné a antibakteriálne. Po pridaní oleja a ďalších ingrediencií uzavrite viečko alebo fľašu a rozmiešajte si vlastný koktejl. Posypeme si posteľ jedlou sódou a teraz je na rade počkať! Nechajte jedlú sódu pôsobiť a pracovať, po dobe najmenej jednej hodiny.

Kým čakáte, utrite steny okolo svojej postele aj celý rám. Urobíte si tak čistý a pekný priestor na spanie. Po hodine pôsobenia jedlej sódy, začnite vysávať matrac. Poriadne ju povysávajte aby bola všetká jedlá sóda odstránená.

Takouto zmesou si osviežite svoju milú posteľ. Stačí si ju ustlať a ste pripravení na spánok.

popsugar.com

Chod hore