Neznámy muž sledoval ženu v garáži, pozrite sa, čo sa stane, keď sa žena otočí

Keď vám ide o život, zavoláte na linku 112, je toto jediné a zaručené riešenie ako si zachrániť život a dostať sa rýchlo do bezpečia? Jasné že nie, niekedy vám ubiehajú sekundy, ktoré budú rozhodovať o tom či prežijete. Tak sa v tejto chvíli, môžete spoľahnúť na linku alebo na rýchlu aplikáciu, ktorá vám môže pomôcť včas!

OnCamera je nová aplikácia, ktorá vám pri hroziacom nebezpečenstve môže zachrániť život. Ako? Ak vám hrozí napadnutie alebo sa útočník pripravuje na vás zaútočiť a môžete ešte utiecť, upozornite v systéme OnCamera najbližšieho policajta, ktorý vie ľahko zistiť vašu polohu pomocou GPS a aj videa, ktoré môžete zapnúť.. Policajt by tak cez váš mobil hneď vedel, čo sa deje. Odporúčame vám, nechať si rezervu na dáta alebo si vybrať neobmedzené dáta,aby ste v takej situácií boli pripravený vysielať video naživo. Je to naozaj super nápad a psychicky to pomáha nielen vám ale aj policajtovi, ktorý bude lepšie pripravený na situáciu a ohrozenie, v ktorom sa nachádzate.

Podľa štatistík je 1 z 4 žien sexuálne napadnutá. V 76 percentách je útok od človeka, ktorého pozná. 

Pre útočníka to znamená iba jedno, že buď na vás zúfalo zaútočí alebo utečie ale jedno bude mať isté, že ho čoskoro chytia. OnCamera je momentálne financovaná darcami a beta verziu si môžete stiahnúť iba v obmedzenom čase. Ste pripravení túto aplikáciu používať celosvetovo? My áno! Prosím zdielajte tento článok a dajte OnCamera do povedomia, možno vám v budúcnosti zachráni život alebo vaším priateľom.

 

On CameraHas anyone every heard or even used this????Not a bad ideaUPDATE: wow, this post has reached almost 45Mio people through our modest little site, with over 500K shares! It appears that you have to go to their website https://www.oncamera.co/ and register yourself before getting access. Having said that, please understand that we are really unable to respond to all the comments and messages that you guys have been sending our way. Please refer to their website for details.

Posted by Clarissa & Thomas Lehmann on 21. január 2016

zdroj:Boredpanda

Chod hore