Zdravotná Sestrička získala právo na opateru vnučky ale potom jej kolegyňa urobí za chrbtom toto…

Pam Medinová je zdravotná sestra z Richmondu, Virginie. Jedného dňa vošla do nemocnice a našla svoju spolupracovníčku Sara Puthamovú, ako sa „prehrabáva“ v krabici s darovaným detským oblečením. Pam sa opýtala Sáry, prečo tie šaty potrebuje. Ako sa ukázalo neskôr Sare udelili opatrovníctvo o jej vnučku Isabellu. Jediný problém bol v tom, že prijatie bude veľmi náhle a Sara nemá žiadne šaty a potreby pre dieťa, ktoré sú potrebné pre starostlivosť. Pam si vypočula tento dojemný príbeh a začala podnikať tajný plán. Ešte v tú noc Pam prišla domov a výsledok bude všetkých tešiť.

Namiesto toho, aby len pokrčila ramenami, si sadla za facebook a hľadala rôzne skupiny kde sú mamičky. Tam celý príbeh vyrozprávala a dúfala, že dostane nejaké dojčenské potreby.
Povedala im, ako by sa jej tie veci zišli a že je to ťažko pracujúca žena.

Pam bola nakoniec veľmi prekvapená, ako sa mamičky zachovali, veď bola obyčajný cudzí človek. Nakoniec si Pam zistila adresy darcov a prešla naprieč celou Virginiou, aby vyzbierala dojčenské potreby. O niekoľko dní neskôr Saru prekvapila, keď jej ukázala všetky veci, ktoré budú teraz iba prej jej dieťatko.

Keď to Sara zistila, vrúcne sa objali a neubránili sa k slzám radosti. Jednoducho ženy vedia čo robiť, ak ide o materstvo…

zdroj: https://www.facebook.com/pmedina5/videos/10208379540439649/

 

Chod hore