Našli na ulici utýranú tehotnú fenku jazvečíka. Pravý šok ale prišiel až po pôrode

Čas od času narazíme na príbeh, ktorý sa nám nezmazateľne vryje do pamäti. Konkrétne tento láme srdce na kúsky a pýtame sa, ako dosiahnuť, aby si ľudí konečne uvedomili, že zviera nie je vec. To platí aj pre túto fenku. Zažila totiž utrpenie, ktoré si rozhodne nezaslúžila!

Sučka Maria väčšinu svojho života strávila s pánom, ktorý ju zanedbával a týral. Dokonca ochrnula na zadnej labke. Napriek jej stavu sa jej majiteľ rozhodol, že musí mať šteňatá. Chcel ich následne predať. Keď sa ale dozvedel, že pes bude musieť podstúpiť drahý cisársky rez, rozhodol sa jej zbaviť.

Našťastie nie každý človek má srdce z kameňa. Opustenú, ochrnutú a gravidnú fenku našli dobrovoľníci z organizácie Friends of Emma z Texasu a vzali ju k veterinárovi. Návšteva u veterinára ukázala, že sučka trpí anémiou a má mnoho infekcií. Navyše bola extrémne traumatizovaná a vystrašená.

Tento príbeh ale patrí k tým so šťastným koncom. Šteniatka našla nový domov a sučka po niekoľkých mesiacoch začína znovu dôverovať ľuďom. Tiež sa stalo niečo neuveriteľné. Maria môže opäť chodiť! Neveríte? Pozrite sa na video …

Čo na to hovoríte? Napíšte nám do komentárov a ak vás príbeh tejto fenky zaujal, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi na Facebooku.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Našli na ulici utýranú tehotnú fenku jazvečíka. Pravý šok ale prišiel až po pôrode”