Nechala svoje dcérky na víkend z otcom. Keď sa potom vrátila, nemohla uveriť svojim očiam

Blížili sa jeho 40-te narodeniny. Rok 2014 nebol k manželovi a otcovi menom Darius vôbec vľúdny. Stratil prácu a tým trvalý príjem. Aby toho nebolo málo, na svojej pokožke spozoroval zvláštne škvrny. Diagnóza bola jednoznačná: rakovina. Darius hovorí, že jeho záhrada odzrkadľovala v tom čase aj jeho život, ktorý bol depresívny.

Bez ohľadu na to ako zle na tom bol, uvedomil si, že niekto iný je na tom ešte horšie. Koniec koncov mal 2 zdravé deti, milujúcu a podporujúcu manželku a skvelých priateľov. Preto sa pre svoju rodinu rozhodol urobiť naozaj niečo výnimočné. Pre svoje deti chcel vybudovať vysnívané miesto na hranie a šantenie, a pre manželku priestor, kde by mohla cvičiť. Ona o tom samozrejme ani len netušila.

Darius načerpal cez Pinterest množstvo inšpirácie, ktorá mu pomohla jeho sen vizualizovať. Na svoje 40-te narodeniny chcel od rodiny a priateľov iba rezivo. Svoju manželku prekvapil 5 -dňovým výletom do New Yorku. Len čo ju odviezol na letisko, pustil sa do práce spolu so svojimi dcérkami, ktoré ho celý čas rozosmievali.

Postavil altánok a upravil záhradu. A to všetko počas toho,keď sa liečil. Hoci ho rozpočet pekne limitoval, namiesto jeho navyšovania skúšal veci vyrábať sám.

“Deti nový priestor milujú,” Darius napísal na svoj blog. “A moja žena tiež. Ja sa cítim neuveriteľne spokojný. Bolo to krásne. Dalo mi to chuť pokračovať v boji s chorobou a neprestávať. Plniť si sny a prijať utrpenie, ktoré prišlo.”

Namiesto záhrady, ktorá symbolizovala temnotu a depresiu, Darius vytvoril niečo úžasné, čo mu zmenilo pohľad na život, a rodine spestrilo spoločné chvíle.

Video Credit: The Clueless Father / YouTube / WordPress / Facebook 

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Nechala svoje dcérky na víkend z otcom. Keď sa potom vrátila, nemohla uveriť svojim očiam”