Uvarte si banány so škoricou a vypite to pred spaním. S vaším telom to urobí zázraky!

Malá poznámka na začiatok: tento nápoj má zvláštnu chuť a nemusí chutiť každému. Na druhej strane, je to prírodný liek so silným účinkom a okamžite vás postaví na nohy!

Príprava kokteilu bude veľmi jednoduchá a rýchla. Hlavná zložkou je banán, ktorý obsahuje draslík, horčík a fosfor. Draslík je vhodný pre všetky svaly, vrátane toho srdcového. Fosfor pomáha telu vyrovnať sa s trávením sacharidov.

Škorica môže pomôcť zabrániť Alzheimerovej či Parkinsonovej chorobe, roztrúsenej skleróze, rôznym nádorom a meningitíde. Uprednostnite škoricu vo svojej prirodzenej forme a nie prášok. Okrem iného dokáže škorica pomôcť v boji proti neplodnosti, pretože pomáha vyrovnávať počet mužských a ženských hormónov v tele ženy. Korenie výrazne znižuje hladinu cukru a cholesterolu v krvi.

банановый коктейль фото

Účinok sa dostaví už po troch dňoch a na prípravu môžete použiť aj prezretejšie banány.

Potrebujete:

  • 1l vody
  • 2 banány nakrájané na kolieska
  • 2ks celej škorice

Postup:

  1. Vodu so škoricou dajte a variť a vložte do nej banány. Nechajte, aby začala vrieť. Následne dajte vychladnúť a hodinu pred spaním nápoj vypite.

Správne zažívanie, dobrý spánok, lepšia pamäť, zvýšenie hladiny hemoglobínu a dokonale upokojí váš nervový systém – to je len malý zlomok pozitívnych efektov plynúcich z užívania tohto nápoja. Najlepšie ho je piť v tomto jesenno-zimnom období, kedy na nás číhajú choroby zo všetkých smerov a telo sa dokáže veľmi rýchlo oslabiť. Na Zdravie!

бананы с корицей фото

zdroj: takprosto.cc

Chod hore