Tento muž prišiel na pohreb v šatách. Až zistíte prečo, zlomí vám to srdce na polovicu

Ľudia často súdia ostatných na základe prvého dojmu, čo však nie je tá najlepšia vec. Je dôležité poznať aj okolnosti okolo a možno aj vďaka nim bude celá situácia vyzerať úplne inak. Keď sa pozriete na nasledujúce fotky, najskôr vás okamžite napadne, prečo ten blázon je na pohrebe oblečený takto?

Lenže za tým všetkým sa skrýva niečo naozaj obdivuhodného. Prinášame vám totiž príbeh dvoch veľmi dobrých kamarátov, ktorí boli ako bratia. Keď sa Kevin Elliot rozhodol ísť na misiu do Afganistanu, dohodol sa so svojím najlepším kamarátom Barrym Delaneyem na tom, že keď mu pôjde na pohreb, tak jedine v tých najhorších šatách na svete. Pre nich to bola v tej dobe sranda, preto si na to spoločne aj potriasli rukami.

 

Celú dobu, čo bol Elliot preč, udržiaval neustály kontakt ako sa svojou rodinou, tak aj s Barrym. Bohužiaľ o 3 roky neskôr musel Barry svoj sľub, ktorý si spoločne dali, dodržať – Kevin na misii zomrel.

Pre niekoho to možno na prvý dojem pôsobí nevhodne a ako prejav ohromné neúcty, lenže pre Barryho to bolo niečo viac. Bol to sľub, ktorý dal svojmu kamarátovi a ten musel dodržať!
Už podľa fotiek môžete spoznať, ako pevné a úprimné bolo priateľstvo medzi týmito kamarátmi a ako silno strata Kevina Barryho zasiahla.

ZDROJ: TWENTYTWOWORDS.COM

Chod hore