Tvrdenie, že Strelec je to najlepšie znamenie zverokruhu, je pravda … presvedčte sa sami!

Ľudia narodení v období od 22. novembra do 21. decembra nie sú považovaní za najzábavnejších len tak pre nič za nič. Sú to veselí a pozitívni ľudia. Strelec je jedným z mála znamení, ktoré sa prísne drží svojich princípov. V čom sa ešte líši od ostatných?
Strelec vyžaruje pozitívnu energiu! Dokáže vidieť to dobré aj v tých najkomplikovanejších situáciách. Z problémov si nerobí ťažkú hlavu a vždy verí, že ako rýchlo prišli, rovnako rýchlo aj odídu. Toto znamenie nepodľahne depresii len tak ľahko, pretože u neho nemajú škaredé myšlienky žiadnu šancu!
Nič pre neho nie je nemožné! S úsmevom na perách dosiahne presne toho, o čom si ostatní môžu nechať len zdať. Jeho dobrá nálada robí na iných veľký dojem. Ak sa mu niečo nepodarí, nevzdáva to, práve naopak! Ešte viac sa usiluje o to, aby uspel!

114809447951

Má mimoriadne veľké srdce 🙂 Strelec miluje čistou a úprimnú lásku, nepodvádza a obetuje toho veľa, len aby sa jeho blízki cítili v bezpečí, šťastní a milovaní. Na prvý pohľad môže Strelec budiť dojem, že chce za každých okolností vládnuť, to všetko ale pramení z obáv.
Aj napriek tomu, ako stály je v láske, miluje prekvapenie! Strelec dokáže ráno ísť do práce, po dlhom dni sa vrátiť domov s tým, že vonku je pekne a zajtra je sobota … a že by nebol vôbec zlý nápad zájsť si k moru a neskoro v noci už sa spokojne prechádza po pláži 🙂 Miluje prekvapovať svoju rodinu a priateľov a ich úsmev je pre neho tá najkrajšia odmena!

Strelec býva často unavený, pretože aj na svoje plecia niekedy naberie až príliš … Je pracovitý a nikdy vám neodmietne pomôc. Všetko to ale zvláda s nevídanou ľahkosťou! Je veľmi vnímavý. Hneď odhalí, kto ho chce len využiť, alebo ho oberá o pozitívnu energiu!

414809451854

Priateľstvo je pre Strelca tá najkrajšia vec na svete! Má priateľov na celý život a veria v to, že vždy má kvalita prednosť pred kvantitou. Vyhýba sa falošným ľuďom a veľmi rýchlo odhalí, kto ho chce len využiť. A vtedy s ním nie sú žiadne žarty …
Toto znamenie je rodinne založené, u neho doma sa každý cíti príjemne! Strelec svoju rodinu stmeľuje a tiež jeho priatelia vedia, že jeho domov je aj ich domovom 🙂
Sú prirodzene zvedaví a milujú sa učiť nové veci. Toto znamenie je tiež ukecané. Neexistuje téma, z ktorého by si pre seba nenašiel niečo zaujímavé.

Úsmev mu z tváre nezmizne len tak ľahko. Miluje žarty a tiež sa dokáže smiať aj sám zo seba. Môžete si všimnúť, že často je ironický a tiež si vás doberá, nikdy ale neprekročí hranice a nebude vás ponižovať. Úctivosť a úprimnosť sú vlastnosti, ktorými sa v živote riadi.

Neúcta je pre neho niečo, čo ho dokáže vyviesť z miery … Nakoniec ešte dodáme, že slovo „nuda“ by ste v slovníku Strelca hľadali len ťažko! Každý deň s ním je zážitok a všetok svoj čas sa snaží naplno využiť 🙂

Strelec je skvelý človek. Súhlasíte s touto charakteristikou? Ak sa ti páčil tento príspevok – zdieľaj

514809451855

Chod hore