Žena ponorila svoje prsty do tekutiny a okamžite vedela, že jej ide o život. Tento trik zachráni život mnohým ženám

 

V tomto prípade sa potvrdilo, že krása dokáže zachraňovať. “Tajné farby”, takto sa volá séria lakov, ktorá bola špeciálne navrhnutá 4 študentmi zo Severnej Karolíny. Vlastnosti ukrývajúce sa v týchto lakoch dokáže dievčatám a ženám pomôcť ochrániť sa pred znásilnením a lúpežou!

необычный маникюр

Nová manikúra

Násilníci a iní darebáci často využívajú omamné látky bez zápachu a chuti na to, aby utíšili alebo znehybnili svoju budúcu obeť. Identifikovať nebezpečné látky nebola ľahká záležitosť, no títo štyria študenti vyrobili lak, ktorý mení farbu, ak sa jeho majiteľka ocitne v nebezpečenstve.

необычный маникюр в домашних условиях

Žena si nalakuje nechty a môže si byť istá, že nevypije žiaden drink s nebezpečnou dávkou klonidínu. Jednoducho ponorí necht do nápoja a počká pár sekúnd, či lak nezmení farbu. Ak neprejde touto skúškou, nalakovaný necht odhalí drogu v nápoji a môže sa privolať polícia.

необычный маникюр фото

Rodičia mladých dievčat, ktorí sa obávajú o ich bezpečie, im môžu tieto laky kúpiť napríklad ako darček k narodeninám. Vďaka týmto štyrom mužom sa laky dostanú na trh už tento rok a najnovšie informácie o začatí predaja môžete získať na nasledujúcej stránke http://www.undercovercolors.com/.

zdroj: takprosto.cc

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Žena ponorila svoje prsty do tekutiny a okamžite vedela, že jej ide o život. Tento trik zachráni život mnohým ženám”