Svadobčania sa báli, že svedok definitívne zničil svadobný obrad. To, čo si na nich pripravil, ich odrovnalo!

Svadby sú udalosťami, na ktoré sa každý teší. Je to okamih, ktorý si prítomní pamätajú do konca života. Nájdu sa však aj chvíle, kedy naozaj nejde nič podľa plánu. Ako v nasledujúcom videu, ktoré sa v prvom okamihu javilo ako pekný prúser, ktorý mal na starosti sám svedok. Zabudol totiž snubné prstienky …

Tentoraz sa však jednalo o situáciu, ktorej sa všetci dotknutí zasmiali. Hlavnou hviezdou celého svadobného zápolenia sa stal francúzsky buldoček menom George, ktorý tragickú situáciu zachránil.

V deň svadby, keď stála nevesta Laura a ženích James pred oltárom, bol manželov svedok vyzvaný, aby vytiahol krabičku so svadobnými prstenmi. On na ne však zabudol! Túto zahambujícu situáciu vyriešil útekom. Prítomným v sále bolo však za okamih pustené video, ktorú celú peripetiu objasnilo! Pozrite sa na hrdinu a záchrancu svadobného obradu!

Aké sú vaše dojmy, keď sa pozeráte na toto video? Radi by sme to od vás počuli, tak nám ich napíšte do komentárov nižšie. A ak sa vám tento článok páčil, nezabudnite stlačiť tlačidlo „Páči sa mi to“ a ZDIEĽAJTE to so svojimi priateľmi a príbuznými na Facebooku!

 

https://www.facebook.com/laura.williams.1466126/videos/10154074430392130/

Chod hore