Muž vyfotografoval tehotnú ženu niekoľko hodín pred pôrodom…na jej hlave sa objavila svätožiara!

Život Briggette Hani bol úplne dokonalý – bola vydatá za milujúceho manžela Chrisa s ktorým spolu vychovávali troch úžasných synov. Keď opäť otehotnela, každý sa z toho tešil, avšak pred samotným pôrodom sa takmer ocitla na pokraji smrti.

Jej šance na prežitie boli mizivé, no lekári o jej život bojovali ako levy. Chris už pomaly začal strácať všetku svoju nádej. Aby sa upokojil, rozhodol sa roztriediť posledné fotografie svojej ženy. Na jednej z nich zrazu uvidel skutočné znamenie zhora…

Tehotenstvo prebiehalo bez akýchkoľvek komplikácii. Všetko sa ale zmenilo na samom konci – dvojičky boli v poriadku, no ich mama bojovala o život. Príčinou bola embólia plodovou vodou.

V súčasnej dobe sa táto diagnóza pri pôrode ešte stále vyskytuje a až 80% prípadov končí smrťou! Plodová voda sa dostáva do krvného toku ženy, čím nastáva šok, upchatie ciev, zástava srdca a kolaps krvného obehu.

Lekári pracovali deň aj noc na tom, aby Briggette udržali pri živote. Vnútorné krvácanie donútilo lekárov vykonať niekoľko transfúzii krvi. Manžel sa priznal, že nádej na záchranu jej života bola na bode mrazu. Pri prezeraní fotiek si na jednej z nich všimol, ako je okolo hlavy jeho manželky svätožiara.

Tento neobvyklý detail z nejakého dôvodu Chrisa ubezpečil, že všetko nakoniec dopadne dobre. Na druhý deň ráno mu lekári povedali úžasnú správu – stav jeho manželky sa výrazne zlepšil!

Od tohto dňa sa žena začala rýchlo zotavovať a čoskoro jej lekári mohli povedať, že je už mimo ohrozenia života. Po nadobudnutí vedomia bola slabá, no aj napriek tomu chcela okamžite vidieť svoje deti. Malá Abbey a Austin spôsobili žene obrovskú radosť.

Rodina mala už len jediný problém. Keďže na manželkinu liečbu išlo nemalé množstvo peňazí, boli nútení zadlžiť sa. Netrvalo to však dlho, pretože sa našli dobrí ľudia, ktorí sa rozhodli pomôcť a z dobrovoľných darov sa im podarilo vyrovnať všetky podlžnosti.

Dnes je už rodina zdravá a finančné problémy zažehnané. Muž dodnes pevne verí, že tajomná svätožiara na fotografii nebol výsledkom pokazeného fotoaparátu, ale skutočné posolstvo z neba. Mimoriadne rýchle zotavenie jeho manželky len potvrdzuje túto teóriu.

 

zdroj:chillin.sk

Chod hore