Pôrodná asistentka ukázala mamičke jej dieťatko…Lekári boli bez slov a jej prípad sa dostal aj do novín

Keď 29-ročná Dara Crouch otehotnela po 2-krát, bola si na 100% istá, že to bude dievčatko. Aj napriek tomu, že jej lekári navrhli, aby sa dozvedela o pohlaví svojho dieťaťa, odmietla to. Mala dobrý dôvod na to veriť tomu, že porodiť chlapčeka jej jednoducho nie je súdené.

Osud si však pre ňu pripravil prekvapenie. Keď fotografka a kamarátka, ktorú Dara pozvala k pôrodu, uvidela výraz na jej tvári, okamžite chytila fotoaparát do ruky! Tieto snímky teraz kolujú po celom internete…

Ker-Fox, kamarátka ženy, sa špecializuje na fotografovanie takej špeciálnej udalosti v živote človeka akým je pôrod už 9 rokov. Pozvanie neodmietla, no to ešte nevedela, čo ju bude čakať na pôrodnej sále!

Dara bola presvedčená, že sa jej narodí druhé dievčatko. Za posledných 50 rokov, všetky ženy po matkinej strane privádzali na svet výhradne dievčatá. Dokonca aj samotnej Dare sa narodilo dievčatko. Mala však aj chvíľky, kedy si pomyslela: A čo ak na svet privediem chlapčeka?

Keď pôrodná asistentka zodvihla dieťatko a dala jej ho k hrudníku, matka neverila svojim vlastným očiam. „Bože, to je chlapec!“ Na pôrodnej sále sa začali šíriť radostné výkriky mamičky.

Aj samotná Dara pracuje v zdravotníctve ako sestrička na novorodeneckom oddelení. Podľa nej je veľmi dôležité, aby budúca mamička pociťovala podporu v týchto prelomových chvíľach každej ženy. „Nič sa však nedalo prirovnať k tomu nadšeniu, ktoré som pocítila, keď som porodila Liama!,“ tvrdí čerstvá mamička.

Teraz ho celá rodina tvorená ženami považuje za zázračné dieťa. Jej príbuzní stále nemôžu uveriť tomu, že 29-ročná Dara bola schopná prelomiť reťaz narodených dievčat, ktorá sa tiahla takmer pol storočia.

Ľudia, ktorí poznajú príbeh tejto rodiny však tvrdia, že to nie je nič nezvyčajné. Jedna žena dokonca povedala, že do jej narodenia sa za predošlých 85 rokov rodili len chlapci.

Ako je vidieť, život so sebou prináša mnohé nečakané situácie, dôležité však je, že všetko dopadlo dobre a dieťatko prišlo na svet zdravé. Máte aj vy skúsenosti s niečím podobným? Podeľte sa s nami o vaše názory v komentároch!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore