Do dcérinho ucha vložil špeciálnu sviečku. Neskôr z neho vytiahol niečo hrozné…

Jeden z mojich známych v žiadnom prípade nechce používať na čistenie uší vatové tyčinky. Tvrdí, že sú zbytočné a okrem toho, môžu spôsobiť omnoho vážnejšie problémy, ako len bežná špina v uchu. Možno má pravdu, no pravidelne po niekoľkých mesiacov musí navštíviť lekára, aby mu vyčistil uši.

V každom prípade, hygiena uší by mala byť každodennou záležitosťou všetkých ľudí, v opačnom prípade hrozí, že ich upchávanie, a to ani zďaleka nie je tá najhoršia možnosť.

Ak ste už čelili zapchatému uchu, možno by ste mali spoznať sviečky, ktoré dokážu váš problém vyriešiť. Sú duté, nemajú knôt, no horia a pomáhajú.

Zatiaľ čo sviečka horí, vytvára v uchu niečo ako komínový efekt. Vytvorený ťah pomáha zbaviť sa usadenín a nečistôt. Prietok vzduchu jemne masíruje bubienok a pomáha regulovať tlak v uchu.

Ušné sviečky by v žiadnom prípade nemali používať ľudia, ktorým bol diagnostikovaný nádor v uchu, nemajú ušný bubienok alebo majú alergiu na niektorú zložku, z ktorej sú tieto sviečky vyrobené.

Takiež je zakázané používať sviečky pri zvýšenej telesnej teplote a pri prítomnosti hnisavého výtoku zo zvukovodov. Ak sa vás nič z toho netýka, potom si ľahnite na bok, položte na ucho vreckovku alebo utierku s otvorom na sviečku, zapáľte sviečku a nechajte ju horieť až do vyznačenej značky.

Niektorí ľudia sa snažia si vyrobiť sviečky vlastnými rukami, no je lepšie, ak si ich kúpite v lekárni. Stojí za to poznamenať, že ušné sviečky nemusia pomôcť pri všetkých ochoreniach týkajúcich sa vašich uší. Preto je dôležité, aby ste pri akomkoľvek vážnom probléme navštívili odborníka.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=312&v=iRvUWoBzfqg

Samozrejme, v žiadnom prípade to nie je jediný postup, ktorý sa používa na liečbu uší. Niekedy sa však v ich vnútri nachádzajú skutočne šokujúce veci!

Ak ste niekedy používali ušné sviečky, povedzte nám o svojich skúsenostiach v komentároch!

prečítajte si aj toto: 8 očakávaní, ktoré je dobré vo vzťahu mať, aby ste boli šťastní

zdroj:videoboom.cc

Chod hore