Elegantné kúsky vyrobené vlastnoručne za večer! Už žiadne nakupovanie v drahých obchodoch a butikoch.

 Ženy s dobrým vkusom vedia najlepšie, že za štýlové kúsky oblečenia nemusia nechať v obchodoch kopec peňazí. Nechajte sa inšpirovať skvelými typmi na jedinečné kúsky, ktoré nemá nik!

S najväčšou pravdepodobnosťou sa aj vo vašom šatníku  hromadia veci, ktoré vyšli z módy, alebo sa zmenšili, v lepšom prípade zväčšili. Dnes vám ukážeme, ako aktualizovať svoj šatník s troškou zručnosti pomocou starých vecí.

Ako si vyrobiť oblečenie

1. Leží vám v skrini sukňa, ktorú ste nosili za študentských čias? Vecí, ktoré vám už nesedia, sa nemusíte hneď zbavovať. Namiesto toho vezmite nožnice a urobte dva rovnaké strihy, ako je znázornené na fotografii. Za 5 minút sa z vašej krátkej sukne stane štýlový letný top.

2. Ak bavlnená tunika nevyzerá tak štýlovo, ako v prvý deň nákupu, nenechajte sa rozrušiť. Radšej si vezmite nožnice a ihlu, a pusťte sa do práce! Najskôr postrihajte spodnú časť odevu na dlhé pásy.

3. Klasická pánska košeľa sa tiež môže stať štýlovou súčasťou vášho šatníka. Stačí ju len postrihať, ako je znázornené na obrázku. Potom opatrne odpárajte golier.

Do spodnej časti košele vložte gumu tak, ako je znázornené na obrázku.

Otočte košeľu opačne, oblečte a jemne vyhrňte rukávy. A nový outfit je hotový!

4. Niekedy sa stáva, že pletené oblečenie sa roztiahne a stráca svoj tvar. Ak je vám ľúto vyhodiť svoj obľúbený sveter do odpadkového koša, stačí urobiť zopár jednoduchých trikov s nožnicami!

5. Staré bavlnené nohavice sa môžu premeniť na najštýlovejší doplnok letného outfitu

!

Aj vy poznáte nejaké jednoduché triky na pretvorenie starých šiat? Nezabudnite ich s nami zdieľať v komentároch!

Zdroj :takprosto.cc

 

 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Elegantné kúsky vyrobené vlastnoručne za večer! Už žiadne nakupovanie v drahých obchodoch a butikoch.”