Muž si myslel, že sa stretáva s obyčajnou ženou. Jedného dňa mu však jeho priatelia poslali niekoľko filmov pre dospelých..

Dokáže profesia človeka ovplyvniť jeho osobný život? Mnohí si možno pomyslíte, že by to tak nemalo byť, no tak ako vo všetkom, aj v tomto prípade existujú výnimky. Samozrejme, nie každému musí byť po vôli, ak ich partner je patológom alebo preparátor, no dá sa na to zvyknúť. Čo by ste ale urobili, ak zistíte, že vaša priateľka si zarába na živobytie prostredníctvom účinkovania vo filmoch pre dospelých?

Práve to sa stalo Američanovi Mikovi Adkinsonovi. 32-ročný muž pracuje v internetovej spoločnosti a pred 4 rokmi ho kamarát zoznámil so ženou menom Ellie Hayes, ktorá bola od neho mladšia o 2 roky. Vtedy sa predstavila ako herečka, no na začiatku mu neprezradila, v akom filme sa objavuje…

Ellie sa podarilo zahrať si viac ako 300 rolí v rôznych filmoch pre dospelákov. V danom žánri je veľmi populárnou herečkou, za čo dokonca získala aj nejedno ocenenie. Na obranu Mika musíme prezradiť, že žiaden film z produkcie jej novej priateľky v tom čase nevidel.

Neskôr sa však dozvedel celú pravdu. Vzal to ale normálne a nemal žiadne obavy ani pred ich prvým intímnym zblížením. Žiarlivosť nepociťoval dokonca ani vtedy, keď išiel svoju priateľku odprevadiť do práce, kde mala sex nielen s mužmi, ale aj so ženami. Ellie hovorí, že jej kolegovia majú tiež svojich partnerov, sú ženatí a nemajú problém zájsť si na spoločnú večeru v kruhu priateľov ako bežní ľudia. 

Zo začiatku si pozrel pár filmov so svojou ženou, no potom sa rozhodol, že je to úplne zbytočné. Pár sa tiež snaží vyhnúť sa otázkam, aký mali deň v práci, no nemajú problém si o tom ani zažartovať. 

Každé dva týždne musí Ellie podstúpiť test na sexuálne prenosné choroby. Najzábavnejší bol však moment, kedy sa Mike rozhodol povedať o profesii svojej priateľky jeho matke. Povedal jej, že sa s ňou musí vážne porozprávať o Ellie. Po tom, čo si žena vypočula pravdu, povedala: „Vďaka Bohu! A to som si myslela, že je tehotná…“

Nuž, aj takto môžu vyzerať neobvyklé vzťahy dvoch ľudí. Sme presvedčení, že nie každý by si vedel predstaviť súžitie v takomto partnerstve. Mike však v prvom rade vidí vo svojej partnerke človeka, a nestará sa o to, aké je jej povolanie. Tento postoj si zaslúži rešpekt.

Zdieľajte svoje názory k tomuto príbehu aj v komentároch na Facebooku!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore