Smutný pes bol v útulku 2 roky, ale zrazu zacítil známu vôňu.

Pakito bola v útulku El Arca Animal Party v Mar Chiquita v Argentíne už 2 roky. Dobrovoľníci, ktorí ju našli, nemohli nájsť majiteľa. Jej šance na nový domov sa znižovali, pretože už nebola najmladšia. Navyše na neznámom mieste neopísateľne trpela.

Dobrovoľníci sa pre Pakito ale snažili nájsť domov. Chceli ju odfotiť a zdieľať fotografie na Facebooku. Mysleli, že rodiny ju budú chcieť, nebolo to však vôbec jednoduché. Keď sa Pakito pokúšali odfotiť, vždy sa schovala. Fotografiu sa ale nakoniec podarilo urobiť.

 

„Okamžite nám napísala žena, ktorá tvrdila, že pes patrí jej synovi a že muž ho ju dlho hľadá.“ hovorí Ferreyra v rozhovore pre The Dodo. Žena povedala, že jej syn, Ariel Naveira, už nedúfal, že ju niekedy uvidí.

Ďalší deň prišiel muž do útulku, aby sa ubezpečil, že je Papita naozaj jeho pes. Zdalo sa, že Papitu muž nepresvedčil. Keď ju vzali k majiteľovi, nebola si istá, či to je on. Skrývala sa za jedným z dobrovoľníkov, ale stále bola zvedavá. Nakoniec zacítila známu vôňu a môžete vidieť presný okamih, kedy si uvedomí, že je to on. Je to prekrásny okamih, ktorý sa len tak nevidí. Bola tak šťastná, že začala veselo štekať a vrtieť chvostom.

Máme radosť, že sa Pakito vrátila domov! Sledujte video. Zdieľajte tento nádherný okamih s rodinou a priateľmi.

Chod hore