Ženích sa pred oltárom priznal k láske k druhej. Toto teda hostia nečakali!

Ach tá svadba! Toľko príprav a slávnostného rozruchu, že sa zdá, akoby nič nemohlo pokaziť túto významnú udalosť. Hlavný deň Jessicy a Jeffersona bol pre pár úplne perfektný, až dokým sa portugalská svadba nezmenila na nočnú moru…

Ako to má byť, mladomanželia si pripravili svadobné sľuby, aby sa navzájom potvrdili jeden druhému pred oltárom. V jednom momente bola krásna reč ženícha prerušená a oči všetkých hostí sa naplnili slzami.

„Milujem druhú!“ – povedal Jefferson trasúcim sa hlasom. Srdce ohromenej nevesty zamrelo, a dievča sa div nerozplakalo.

Budete prekvapení ale nevestinej radosti nebolo konca! Keď si Jessica uvedomila o čom jej milovaný hovorí len sa utvrdila v tom, že takto v živote urobila to najlepšie rozhodnutie.

Jefferson sa obrátil k mladému dievčatku, stojacemu pri oltári. Novou milovanou bola totiž 8 ročná Jessicina dcéra Giovanna, pre ktorú Jefferson nebol biologickým otcom.

„Budem sa o teba starať, budem ťa ľúbiť a budem ťa chrániť. Nedovolím, aby sa ti stalo čokoľvek zlé.“ – prisahal Jefferson dievčaťu do očí.

Dojatá dievčina odpovedala, že celý svoj život snívala o takom otcovi ako Jefferson. On je ten kto sa stane spoľahlivou oporou pre ňu aj pre jej mamu.

Úplne cudzia osoba sa mohla stať skutočným otcom malého dievčaťa. Ale takýto úprimný vzťah adoptívneho otca s dcérou je raritou. V tento jasný deň plakali aj najnecitlivejšie srdcia mužov v rodine. Bravo, Jefferson!

Láska je tým najkrajším a najúprimnejším citom, ktorý nám bol darovaný z hora. Nezabudnite si pozrieť svadobné video tohto páru. Dokonca aj keď nehovoríte po portugalsky, s ľahkosťou môžete cítiť plnú silu emócií.

No čo poplakali ste si? Predtým než sa s článkom podelíte s priateľmi dajte im vedieť nech si pripravia vreckovky.

Chod hore