10 tajomstiev o Meghan Markle, o ktorých môže hovoriť len jej bývalý manžel

Titul kráľovskej popolušky, ktorý niekoľko rokov patril Kate Middleton, sa v súčasnosti pretransformoval na Meghan Markle. Američanka, navyše rozvedená, zdá sa, že osud si v tomto príbehu lásky zahral hlavnú rolu. Napriek tomu sú mnohí radi, že sa rozprávka stala skutočnosťou a mohli tak do kráľovskej rodiny privítať nového člena v podobe vojvodkyne zo Sussexu.

Samozrejme, nie všetci konzervatívni obyvatelia Británie boli z tejto udalosti nadšení, no v okamihu, keď videli, ako sa princ Harry pozerá na svoju snúbenicu a budúcu manželku, pochopili, že je to tá pravá.

Kto je však v skutočnosti táto kráska, ktorá dokázala uloviť najzávideniahodnejšieho ženícha? Možno by o tom niečo vedel prezradiť aj jej bývalý manžel…

Toto sú najzaujímavejšie fakty o minulosti a manželstve Meghan Markle, ktoré sa do tlače nikdy nedostali…

Svadba

Sobáš Meghan a Harryho bol považovaný za pomerné skromnú udalosť z hľadiska počtu ľudí – len 600 hostí. Je ale jasné, že jej prvé uzatvorenie manželstva malo o niečo menšiu základňu pozvaných. Obrad sa konal na Jamajke, kam si novomanželia pozvali približne 100 hostí.

Čo je ale pozoruhodnejšie, ich hostia neboli nahodení v elegantných šatách a klobúčikoch, ale v plavkách a svadbu oslavovali celé 4 dni. Zdá sa, že Meghanin život je plný kontrastov.

Rozvod

Priateľov správa o rozvode Meghan a jej prvého manžela prekvapila: „Manželstvo netrvalo dlho. Na výročie svadby sa Meghan rozhodla, že Trevorovi dá svoj zásnubný prsteň aj s obrúčkou prostredníctvom doporučeného listu. Až dodnes je kvôli tomu jej bývalý manžel na ňu nahnevaný.“

Na súde boli príčinou ich rozvodu nezlúčiteľné rozdiely, no o tom, čo bolo skutočným dôvodom, mlčia obaja až doteraz.

Začiatky Meghaninej kariéry

Predtým, ako sa stala populárnou herečkou, účinkovala v súťaží, keď držala kufrík so sumou peňazí, ktorý si súťažiaci vyberali. Program sa volal Deal or No Deal, Meghan však na toto obdobie dodnes nerada spomína.

https://www.youtube.com/watch?v=ykh8956bbEg

Hosťom šou sa stal aj súčasný prezident Spojených štátov amerických Donald Trump. Na konci vysielania dal všetkým dievčatám svoju vizitku. Mnohé z nich boli šťastím bez seba, keďže vedeli, akú mal moc a koľko peňazí sídlilo na jeho účte. Meghan v tom čase nemala záujem o známeho miliardára a odmietla zoznámiť sa s ním o niečo bližšie.

Bývalí priatelia

Každý z nás má bývalého priateľa či priateľku. Niektorí dokonca dostanú pozvánku na kráľovskú svadbu, ako to bolo v prípade princa Harryho a jeho dvoch bývalých partneriek. O bývalých priateľoch Meghan toho veľa nevieme, možno len nemá taký dlhý zoznam ako jej súčasný manžel.

Po rozvode s režisérom Trevorom Engelsonom sa v médiach objavili správy, že začala randiť s írskym golfistom Rorym McIlroyom, hoci niektoré zdroje tvrdili, že sú len priatelia.

V roku 2016 začala chodiť so šéfkuchárom Coreym Vitiellom, no vzťah im nevydržal dlho. V tom istom roku pre herečku zorganizovali rande na slepo s princom Harrym…

Manželský život

Čo všetko by mohol povedať Meghanin bývalý manžel Trevor Engelson o novozvolenej vojvodkyni zo Sussexu…Doposiaľ však na jej adresu nepovedal nič negatívne, čo sa o jej blízkych príbuzných nedá povedať.

Podľa priateľov, Meghan a Trevor žili úplne normálnym a šťastným manželským životom. Dlhú dobu však museli pracovať v rôznych krajinách, čo sa neskôr začalo podpisovať aj na ich vzťahu.

Slávni priatelia

Barack, Obama, Emma Watson, Larry King, Serena Williams – áno, tento zoznam je takmer taký dlhý, ako ten u princa Harryho.

Rodina

Žiaľ, príbuzných, akých má Meghan Markle, by ste neželali ani najväčšiemu nepriateľovi. Rodičia sa rozviedli keď mala 7 rokov. Hoci Meghan žila so svojou matkou, s otcom mala pekný vzťah. Dokonca mu odpustila aj posledný škandál s inscenovanými fotografiami.

S nevlastnými súrodencami, ktorí patria k jej otcovi z prvého manželstva, má manželka princa Harryho veľmi napäté vzťahy. Už neraz využili príležitosť, ako pošpiniť jej (ne)dokonalú povesť.

Život hollywoodskej herečky

Mnoho zdrojov tvrdí, že nemá problém nadviazať dobré vzťahy s tými správnymi ľuďmi. Meghan mala na „pľaci“ vždy dobré vzťahy so svojimi kolegami, čo jej možno jej bývalý manžel trochu závidel. Bol nahnevaný že jemu ako režisérovi, sa nikdy nepodarilo s hercami nadviazať takýto blízky vzťah.

Láska k Británii

Meghanin záujem o Anglicko sa prejavil už počas jej detských čias. Vtedy nikoho neprekvapovalo, keď si dala na hlavu korunku a predstavovala si, že je anglickou kráľovnou. Teraz si na to spomína s úsmevom na tvári.

Počas svojho dospievania dokonca navštívila Veľkú Britániu a vyfotografovala sa na pozadí Buckinghamského paláca. Táto snímka je teraz považovaná ako za nejakú predzvesť jej budúcnosti.

Princeznú Dianu Meghan považovala za svoj idol. Mala rada jej aktivity a dobročinnú prácu. Keď matka princa Harryho zomrea, dlho sa s tým nevedela zmieriť a vyplakala mnoho sĺz.

Dobročinnosť

Meghanina matka istý čas pracovala ako sociálna pracovníčka a práve ona vniesla do svojej dcéry pochopenie, aké dôležité je pomáhať iným ľuďom a snažiť sa brániť ich práva. Keď mala 11 rokov, napísala sťažnosť na reklamu, ktorá nepriamo naznačovala, že všetky ženy patria do kuchyne. Po tom, ako poslala listy niekoľkým dôležitým ženám, vrátane vtedajšej prvej dámy Hillary Clinton, podarilo jej dosiahnuť úspech a reklamný slogan bol zmenený.

Z istej časti ju k tomu inšpirovala aj Lady Diana. Jej syn Harry nasleduje matkine posolstvo princezná Diana tak môže byť hrdá nielen na svojho potomka, ale aj jeho vyvolenú Meghan.

Biografia samotnej Meghan Markle je poznačená mnohými negatívnymi momentmi a tajomstvami. Hoci jej bývalý muž vie o nej všetko, mlčí, čo mnohí vnímajú ako správanie hodné skutočného muža.

 

zdroj: ofigenno.com

Chod hore