6 prípadov ktoré znižujú príťažlivosť žien. Bohužiaľ to dnešná mládež nevie

Mnohí si myslia že ženskosť dosiahnú oblečením, ak si dajú pekné šaty budú príťažlivé, ale akonáhle sa vyzlečú ženskosť bude fuč.

Toto takto nefunguje, nemôžeš byť elegantná dáma na prechádzke po meste pričom doma chlastáš alkohol z fľaše. Dnešná mládež nemá v tom vôbec jasno že ktoré veci im uberajú zo ženskosti. Pravá dáma chodí vždy s vystretou chrbticou. Dáva si pozor na vzhľad  aj na svoje správanie. Keď ti to nejde, nemusíš to siliť ale potom nečakaj že bude vedľa teba ten správný muž, lebo oni si tiež hľadajú šťastie pri pravej dáme. Muž sa má chovať ako gentleman, lebo taká dáma ani nedovolí iné správanie.

Pozrime sa v ktorých prípadoch vám klesne príťažlivosť a budete menej ženská.

Tetovanie:

Niekoľko desaťročí dozadu boli tetovania symbolom príslušnosti k určitej skupine, potetovaný boli vojaci, námorníci a pod. Teraz nehovoríme o maličkých nenápadných tetovaniach. Bohužial dnešné ženy majú pokryté tetovaním väčšiu časť tela. Všeobecne to platí na tie ženy, ktoré odmietajú bežný životný štýl, neustále sa búria a ich hodnoty nie sú na mieste. Potetovaná pokožka je nezlučiteľná s príťažlivým ženským vzhľadom, tí ktorí si nechajú urobiť tetovanie by mali rátať s tým  ako budú vyzeraťo 20-30 rokov, keď zostarnú a zvráskavejú.

Obrovské náušnice:

Veľké, okrúhlé náušnice sa dajú hociako len nie žensky. V 90-tych rokoch ich nosili speváčky, väčšinou tie ktoré nemôžeme nazvať dámami a preto by sme si nemali z nich nemali brať príklad. Elegantný vzhľad sa nedá zlúčiť s takýmito doplnakmi.

Konzumácia alkoholu:

Opiť sa a vystrájať, vyvolávať priateľom a bývalým, ľutovať sa toto všetko je neprijateľné. Pravá dáma vie vždy kde sú jej hranice a svoje miesto nehľadá po baroch. Jedna vec je že to nieje príťažlivé ale aj groteskné. Len sa nad tým zamysli, keď sa opitá žena sťažuje, každému bez hanby rozpráva o svojich problémoch, takú ženu neberie nikto vážne.

Štýl vyjadrovania sa:

Vulgárné vyjadrovanie je neženské a nechutné. S takou ženou ktorá sa bez vulgarizmov nevie vyjadrovať, s takou sa nebudú zaobchádzať ako s dámou. Vulgarizmy a nadávky sú urážlivé a veľmi škaredé. Ak sa chceš cítiť ako dáma a očakáváš aby sa tak k tebe aj správali, tak zabudni na škaredé nadávky.

Zovňajšok:

Pravá dáma nepotrebuje tucet kozmetických úprav, aby sa cítila príťažlivá, lebo presne vie aký je rozdiel medzi bežným a príťažlivým vzhľadom.

Tenké obočie:

Teraz nieje reč o tých ženách ktoré majú prirodzene tenké obočie, myslíme tu tie , ktoré si obočie trhajú a miesto nich si nakreslia tenkú čiaru. Nieje to príťažlivé ani prirodzené.

Ženskosť je očarujúca, ale musíš na nej neustále pracovať. Ak chceš aby ťa považovali za dámu a aby sa k tebe tak aj správali ako k dáme tak sa musíš naučiť správať sa tak ako ozajstná dáma.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “6 prípadov ktoré znižujú príťažlivosť žien. Bohužiaľ to dnešná mládež nevie”