IMT Smile spolu s raperom Kalim vytvorili nový hit roku 2018! Pieseň sa volá Pod‘ so mnou.

Ak aj vy milujete skvelú kapelu IMT SMILEneprekvapí vás, že vytvorili d’alšiu pieseň, ktorá láme rekordy. Táto pieseň je výnimočná tým, že ju kapela vytvorila v spolupráci s raperom Kalim, ktorý je považovaný za jedného z najlepších raperov na česko-slovenskej rapovej scéne. Aj ked‘ už viackrát hovoril o ukončení svojej kariéry, nikdy nesklamal a vždy sa nechá nahovoriť na skvelé piesne, ako je napríklad tento hit- Pod‘ so mnou.

Neváhajte a vypočujte si novú pieseň z tvorby IMT Smile a Kaliho:

Pieseň je z albumu Budeme to stále my, na ktorom sú aj iné skvelé piesne. Určite si po premiére albumu, 26.10 vypočujte piesne v spolupráci so Szidi Tobias alebo s českou kapelou Chinaski. Text piesne Pod‘ so mnou vytvoril Vlado Krausz a hudbu Ivan Tásler. Tento hit je hudobne niečo medzi reggae a klasickým štýlom kapely IMT Smile. Ak ste počúvali pozorne, všimli ste si aj krásne vokály, naspievané Veronikou Ronie Adamčíkovou.

https://www.instagram.com/p/Bn5xbeJgt-P/?utm_source=ig_embed

V Bratislave, ale aj v Košiciach si tento rok kapela IMT Smile pripravila vianočné koncerty, ktoré sa určite oplatí vidieť. V Bratislave kapelu nájdete na vianočných trhoch v dňoch 6. ,  7. a 8.12. a v Košiciach 14.12.

Chod hore