550 eur v hrubom za 8 hodinové zmeny pre nového manažéra kina v Prievidzi

 

Výplata pre nového manažéra kina v Prievidzi je pre mnohých potenciálnych uchádzačov ozajstná pohroma. Podľa denníka Nový Čas Multikino Ster Century Cinemas nedávno zverejnilo inzerát s pracovnou ponukou, ktorá znela naozaj výborne. Pracovné miesto manažéra je v týchto dňoch snom pre mnohých ľudí.

Posledná manažérka Kristína Marhefková, sa nedávno s touto prácou rozlúčila a tak súrne hľadajú pracovitú náhradu na jej pozíciu. S platom 550 eur v hrubom sa ich však podľa nás veľa neprihlásilo.

Kristína na ponuku dodala, že 8 hodín denne pracovala od tretej do jedenástej večer, pričom práca nie je náročná a je vhodná pre ľudí, ktorí si chcú privyrobiť popri inej práci, alebo aj pre študenta.

https://www.facebook.com/Multikino.Prievidza/photos/a.315029511900548/2575878519148958/?type=3&theater

Kino však napriek výhradám ohľadom platu vyhlásilo, že záujemov na túto pozíciu sa prihlásilo viacero a majú si z čoho vyberať. Pracovná náplň tejto pozície by podľa kina mala zahŕňať prijímanie objednávok, reklamácie a iné zodpovedné práce.

Prvého apríla kino zverejnilo ponuku aj na svojej Facebookovej stránke, kde pozíciu opisuje ako pozíciu s počtom hodín mesačne 100, a s platom 4,5 € na hodinu. Dá sa však polemizovať, či pozíciu zodpovedného manažéra má zastávať brigádnik so skráteným úväzkom, alebo radšej človek, ktorý by mal dostatok času na takúto prácu.

zdroj:cas.sk 

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “550 eur v hrubom za 8 hodinové zmeny pre nového manažéra kina v Prievidzi”