Pri tejto úžasnej detoxikačnej očiste si prečistíte črevá a zbavíte sa bolestí chrbta, šije a kĺbov!

Dnešný spôsob života v spojení s nedostatkom pohybybu, a konzumovaním nevhodnej stravy sa samozrejme prejvaí na našom tele, a to aj tým, že naše telo je zaplavené nebezpečnými toxínmi. Existujú rôzne metódy a spôsoby, ako úspešne detoxikovať telo. Žiadna však nie je taká účinná ako detoxikácia organizmu ryžou.

rice-water

Vezmite toľko polievkových lyžíc ryže koľko máte rokov, (ak máte 35 rokov tak 35 polievkových lyžíc). Opláchnite a nalejte do pohára.

Naplňte nádobu horúcou vodou, zatvorte veko a nechajte v chladničke.

Ráno vypustite vodu. Vezmite 1 plnú lyžicu ryže a varte ju 3-4 minúty bez soli. Jesť na lačný žalúdok, najlepšie ráno.

Vyplňte zostávajúcu ryžu opäť prevarenou vodou a nechajte ju v chladničke až do nasledujúceho rána.

Tento postup opakujte pre očistenie tela každý deň, kým nieje v nádobe žiadna ryža.

rice

Tajomstvo metódy spočíva v zrnkách ryže, ktoré majú kryštalickú štruktúru. Ryža je miesto v žalúdku strávená v črevách. Pri tejto metóde sú črevá, cievy, kĺby a iné časti tela zbavované toxínov, ťažkých kovov a iných škodlivých látok. Očista tela ryžou pomáha normalizovať metabolizmus a reguluje váhu. Po absolvovaní sa budete cítiť nielen zdravšie, ale aj mladší a plný energie. Je tu ešte jedna podmienka: po zjedení ryže ráno je vhodné nejesť a nepiť po dobu najmenej 3 hodiny.

Účinky liečby nie sú okamžité, ale postupné. Približne po dvoch týždňoch detoxikácie, sa spustí očista tela. Nezabudnite piť tekutiny – minimálne 2 litre denne. Najlepšie sú voda a zelený čaj.

via

Chod hore