Super Kniha Krstný otec

Trojnásobný priestrel cez všetkých 952 strán.
Náboj zavesený na šnúrke slúži ako záložka a môžete ho vložiť do priestrelu.
A k tomu tri nesmrteľné príbehy v jednej knihe: Krstný otec + Sicílčan + Corleone.
Pri príležitosti 95. výročia narodenia Maria Puza vychádzajú teraz jeho slávne mafiánske príbehy v unikátnom luxusnom prevedení s ilustráciami.

otec6

Ak hľadáte jedinečný darček pod vianočný stromček, na narodeniny, k výročiu, je tu originálny Krstný otec vo výnimočnom balení.

Krstný otec. Sicílčan. Corleone.
Tri kultové diela, ktoré boli mnohokrát sfilmované, teraz vyšli ako unikátna luxusná a ilustrovaná edícia 3 v 1.
Krstný otec Maria Puza a jeho hlavný hrdina don Corleone patrí už vyše 40 rokov ku kultovým dielam a postavám svetovej literatúry.

otec5

Príbeh o krstnom otcovi je už notoricky známy.
História krvavej vojny klanu Vita Corleoneho proti ďalším famíliám v 40.rokoch minulého storočia dokázala zachytiť klasickú mafiu v konkrétnom období a na miestach, kde existuje dodnes.
Rovnakú popularitu a ocenenia si získala aj trojdielna filmová adaptácia tejto „americkej ságy“ newyorského podsvetia, ku ktorej scenáre napísal sám Puzo a réžie sa ujal Francis Ford Coppola. Vo filmoch zažiarili okrem iných Marlon Brando, Diane Keatonová a Al Pacino.

Kniha Krstný otec – Príbehy rodiny Dona Corleoneho je ideálnym hodnotným darčekom pre milovníkov mafiánskych príbehov, ale aj zberateľov jedinečných kníh.

Chod hore