Príbeh mačky, ktorá 5-krát prešla cez plamene, aby zachránila svoje deti z požiaru

Táto mačka z New Yorku má väčšie srdce ako mnoho mužov. Zoznámte sa so Scarlett, mačkou, ktorá sa stala jednou z najznámejších mačacích matiek v roku 1996, keď päťkrát prebehla skrz plamene a zachránila všetkých päť svojich mačiatok z požiaru budovy. Dokazuje, ako silná je matkina láska k svojim deťom. Potom, čo zachránila svoje mačiatka, sa ich po jedno  dotkla nosom, pretože nemohla otvoriť svoje popálené oči. Uistila sa, že všetci žijú. Neskôr upadla do bezvedomia.

Tu je mačka s piatimi mačiatkami, ktoré zachránila z horiaceho domu.

114136612511

Scarlett so svojimi mačiatkami žila v opustenej garáži, keď zrazu celá stavba začala horieť. Potom, čo hasiči zvládli situáciu, zbadali, ako Scarlett vyťahuje mačiatka z plameňov, jedno po druhom

V dôsledku popálenín nemohla otvoriť oči, mala popálené labky a čiastočne spálený kožúšok. Napriek bolesti a ranám sa so svojím nosom uistila, či mačiatka žijú. Potom omdlela.

314136612513

 

Hasič, ktorý Scarlett našiel, ju okamžite vzal k veterinárovi. Po troch mesiacoch všetky mačiatka, s výnimkou jedného, boli pripravené na osvojenie. Do útulku prišli tisíce listov.  Každé z mačiatok našlo svoj domov.

414136612514

Scarlett bola osvojená pani Karen Wellen, ktorá kedysi sama utrpela zranenia v autonehode a od tej doby si začala osvojovať zvieratá vyžadujúce osobitnú starostlivosť. Nemusíme dodávať, že Scarlett vedie spokojný život.

Toto gesto od mačky vo mne vzbudzuje veľký obdiv a úctu, ale aj emócie. Ľudia by sa mali učiť od zvierat, ako je Scarlett. Podeľte sa o tento krásny príbeh.

514136612515

 

Chod hore