Máte hnedé oči, alebo niekoho takého poznáte? Potom si určite prečítajte

Farba, tvar očí a obočia povedia viac, ako sa vám len môže zdať. Prvé, čo vás upúta, je farba očí. Modrá sa spája s úprimnosťou, hnedá s vášňou, zelená s podmanivosťou. Pokiaľ máte hnedú farbu očí, možno vás niekedy napadlo, či by ste nemohli mať nejakú inú, výraznejšie. Existuje celé spektrum odtieňov od jantárovej po tmavo kakaovou hnedú …

Oči toho prezradia o vašej osobnosti naozaj veľa. Hovorí sa predsa, že oči sú zrkadlom vašej duše. Ak patríte medzi väčšinu hnedookých členov populácie, rozhodne si nenechajte ujsť tento článok, ktorý vám trošku osvetlí vaše ľudské vlastnosti …

1. Ľudia s hnedými očami majú veľké a dobrodružné srdce

V spoločnosti sú veľmi žiadaní, hlavne medzi svojimi priateľmi, ktorí veľmi oceňujú ich schopnosť podpory a porozumenia.

2. Sú veľmi empatickí

Dokážu sa veľmi obratne vcítiť do druhého človeka a odhadnúť jeho aktuálnej náladu, na ktorú sa naladí a sprevádza nás spoločne stráveným časom.

3. Nič nevymení za domácu pohodu

Veľmi radi si užívajú domácu pohodu, sú tiež veľmi pohostinnými spoločníkmi a uprednostňujú hojnosť pred nedostatkom. Radšej vás teda pozvú domov na výbornú večeru, ktorú sami pripravia a otvoria k nej fľašu vína.

Ako menší bonus sme si pre vás pripravili video s pätnástimi očnými klamy, po ktorých sa vám bude točiť hlava ako po stretnutí s hnědookými dobrodincami!

Čo na to hovoríte? Ak sa vám video páčilo, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi na Facebooku!

 

Chod hore