Jej záhrade sa každý v susedstve smial. Potom zobrala do rúk lopatu a zmenila ju na prekrásne dielo, ktoré každý obdivuje

Jedno mladé dievčatko malo veľké šťastie. Namiesto ďalšej narodeninovej hračky dostala ako darček skutočnú záhradu. Áno, jej mamička sa rozhodla premeniť nudnú záhradu na tajnú oázu, po ktorej túži každé dieťa.

уголок для ребенка на даче

Detský kútik vlastnými rukami

Pri bežnej úprave záhrady sa matke dostala do hlavy myšlienka, že ju prerobí na nezabudnuteľný darček pre svoju dcérku. A zdá sa, že urobila správne rozhodnutie. Tajná záhrada – útulné miestečko, kde sa môže dieťa schovať pred zvedavými pohľadmi, hrať sa s priateľmi, čítať svoju obľúbenú knihu a užívať si krásu prírody. Toto je snom aj nejedného dospeláka!

уголок для ребенка своими руками

Živý plot z ihličnanov a malej romantickej bránky ohraničil priestor pre detí a všetkým ľuďom nad 130 cm je vstup prísne zakázaný!

уголок для ребенка

Nič však nie je skryté pred pozorným rodičovským okom.

игровой уголок для ребенка дома

Mamička do záhrady pridala napríklad domček pre bábiky, malú fontánku, lavičku aj šachovnicový tvar z kameňov. Ak vám pozemok umožňuje popustiť uzdu vašej fantázii, urobte to! Len si to predstavte ten pohľad na stromy, hojdačku a jazierko…fantastické útočisko.

уголок для детей на даче своими руками

 

Jednoduchá fontána vytvorená zo záhradného kvetináča sa stane skvelou dekoráciou detského kútiku.

игровой уголок для ребенка

Šikovná mama si vzala hrniec a naplnila ho pôdou až do vrchu. Takto jej vznikol skutočný domček pre bábiky s trávnikom a maličkou záhradkou. To pravé miesto pre rozprávkové víly…

как сделать уголок для ребенка

 

Čo by to bolo za záhradku pre malú princeznú bez farebných kvetov!

как оформить уголок для ребенка

 

V tejto provizórnej lavičke má dieťa priestor na uskladnenie hračiek, kníh či iných vecí, užitočných na posedenie s ich kamarátmi.

игровой уголок для детей на даче

Vo večerných hodinách záhrada získa vďaka osvetleniu ešte zaujímavejšiu atmosféru!

как обустроить уголок для ребенка

Ako vidíte, nie je na tom nič náročné a pocit súžitia s prírodou vyvolá vo vašom dieťati nezabudnuteľné pocity a rozprávkové spomienky.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore