Na poli som si odtrhla niekoľko slnečníc. Hneď doma som ich použila na jednu vec a odvtedy mi ju každý chváli

August je ten najlepší čas na skutočné užívanie si leta. Je sprevádzaný množstvom ovocia a zeleniny rôznych odtieňov vašich obľúbených farieb.

Tento víkend som si išla odpočinúť mimo mesta. Na ceste späť sme sa zastavili u priateľov, ktorí majú na svojom pozemku obrovské pole slnečníc.

Obdivovali sme ich a nakoniec nám ponúkli, aby sme si nejaké odtrhli a vzali so sebou. Chytila ma múza a našla som im nielen vhodné miesto v našej domácnosti, ale aj spôsob, ako sa dajú zakomponovať do zdobenia interiéru a terasy.

Slnečnica v jazyku kvetov je symbolom optimizmu, zábavy a prosperity, tepla a slnka. Slnečnica je možno jednou z najjasnejších farieb zeme. Táto rastlina prináša radosť zo života a vytvára pozitívnu auru okolo všetkých ľudí.

Pripravili sme pre vás 15 nádherných dekoratívnych nápadov pre dom a špeciálne príležitosti z prekrásnych letných slnečníc.

  1. Ak si chcete vytvoriť takéto ozdoby, budete potrebovať niekoľko slnečníc a pár iných kvetov, najlepšie nejakej kontrastnejšej farby.

оригинальные идеи декора

  1. Čo vyzerá krajšie ako čerstvé kvety? Obrovský kytica slnečníc ozdobí váš stôl a nepotrebujete na to minúť veľké množstvo peňazí.

идеи декора для дома

  1. Slnečnica je už dávno považovaná za rastlinu, ktorá prináša bohatstvo, mier a prosperitu. Nie je to to, čo chcú všetci novomanželia? Svadba zdobená kvetmi slnečnice je jednoducho odsúdená na úspech!

идеи декора на новый год

  1. Slnečnice môžu byť použité ako vo veľkých slávnostných kompozíciách, tak aj v menšom akcente. Stačí ich umiestniť do fliaš alebo zavesiť ich na stenu v kuchyni. Niekedy dokonca aj jeden kvet slnečnice na stole je dosť zaujímavý a pôsobivý.

идеи декора стен своими руками

  1. Táto kytica na vás zapôsobí svojou veľkosťou a krásou!

идеи декора к новому году

  1. Stačia vám jednofarebné vázičky a malé slnečnice – štýlové a vkusné!

идеи декора спальни

  1. Zopár nápadov na ozdobenie slávnostného stolu.

декор из цветов своими руками

  1. Pri pohľade na tento obrázok dostávame chuť zhromaždiť sa s našimi priateľmi a rodinou pri jednom veľkom stole a patrične niečo osláviť.

декор из цветов на стене

  1. Čo poviete na tieto slnečnicové ananásy?

декор из искусственных цветов

  1. Ak je vaša svadba ladená do slnečných tónov, toto je jednoduchý spôsob, ako zakomponovať slnečnice aj do ženíchovho obleku.

декор из сухих цветов

  1. Nenáročné a originálne…

декор цветов из фоамирана

  1. Inšpirácia pre všetky nadstavajúce oslavy.

декор из сетки для цветов

  1. Slnečnice sú nielen nádherným riešením pre výzdobu interiéru, ale aj na ozdobu koláčov.

декор на стену из цветов

  1. Ešte jedna zaujímavá kytica v tekvici.

декор из цветов

  1. Čo tak slnečnicový stromček?

декор из вязаных цветов

 

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Na poli som si odtrhla niekoľko slnečníc. Hneď doma som ich použila na jednu vec a odvtedy mi ju každý chváli”