10 starých vecí, ktoré môžu priniesť šťastie. Doteraz sme ich vždy obchádzali…

Toto nás naši rodičia neučili… Hovorili, že zdvihnúť zo zeme veci druhých ľudí nám môže priniesť nešťastie! „Koľko nájdete, toľko stratíte!“ – bez ustania tvrdila naša mama. Samozrejme, že existujú predmety, ktoré sú nabité negatívnou energiou a sú veci, ktoré sú schopné nám priniesť šťastie. Niet divu, že naši predkovia hovorili, že akýkoľvek nález je znakom zhora, schopný nás pred niečím varovať, alebo nám vnuknúť dôležité riešenia.

самые удачные находки

«chillin.sk» vám povie, ktoré náhodné nálezy vám môžu priniesť šťastie a ako sa o svoje šťastie postarať!

Nájdené veci

  1. Ikona
    Nájsť ikonu na ulici je naozaj veľkorysý dar zhora. Takýto nález dokáže zabezpečiť šťastie vo všetkých smeroch a hlavne človeka, ktorý ikonu nájde, vyššie sily vo všetkých oblastiach naprávajú a usmerňujú. Aj tak však na získanie takejto pomoci, musíte povedať „Pane, zmiluj sa!“ a potom ju priniesť posvätiť do chrámu. Až po vykonaní tohto všetkého ju môžete vystaviť u vás doma.
    удачные находки
  2. Podkova
    Železná podkova sa už od dávna považuje za symbol šťastia a finančného blahobytu. Človek, ktorý podkovu nájde len tak na ulici, je naozajstný šťastlivec! Takýto úžasný nález sa oplatí zobrať so sebou a pribiť na dvere. Mimochodom, táto tradícia má korene už v dávnej minulosti, keď si koňa ani zďaleka nemohol dovoliť každý. A nájsť stratenú podkovu kráľovského koňa navyše zdobenú drahými kameňmi sa považovalo za pozoruhodný úspech!
    счастливые находки
  3. Funkčné hodinky
    Takýto nález je skutočný znak zhora! Hodinky vnukajú myšlienky o nevyhnutnosti smrti. Takže, ak vám niekedy skrížia cestu hodinky, mali by ste sa zamyslieť nad nedokončenými vecami a nevyplnenými sľubmi a potom vám budúcnosť sľubuje úspech a šťastie. Najvyššie šťastie dosiahnete ak hodinky vrátite ich pravému majiteľovi.
    предвестники удачи
  4. Gombík
    Našli ste gombík? Tak očakávajte príjemné správy! A mimochodom, čím viac otvorov gombík má, tým väčšie šťastie vám jeho nález prinesie. Taký gombík sa považuje za prekrásny talizman schopný chrániť pred zlom. Prevlečte cez gombík červenú nitku a zaviažte tak, aby gombík neskĺzol. Noste tento talizman všade so sebou, chrániac sa tak pred neprajnými a negatívnymi ľuďmi.
    приметы предвестники удачи
  5. Prsteň
    Je známe, že nájdený a zahodený prsteň môže zničiť rodinné vzťahy, alebo dokonca rozvadiť aj tých najbližších. Avšak pre mladé slobodné dievča je nájdený prsteň predzvesťou príjemnej správy na fronte lásky. Prsteň – nález, by ste v žiadnom prípade nemali dvíhať, bez ohľadu na to, aký krásny on je. Ak však neodoláte a zdvihnete ho, musíte ho určite vrátiť jeho majiteľovi. No a ak nemáte v úmysle žiadneho majiteľa hľadať, odpľujte si cez ľavé rameno a spokojne prejdite okolo.
    можно ли подбирать чужие вещи
  6. Kľúč
    Kľúč je silný ochranca vášho domu. Nájdený kľúč môžete a dokonca by ste aj mali zdvihnúť, odniesť domov, položiť na prah a preniesť: „Pes nešteká, zámka sa nezamyká, ale dom je chránený a zlo preč zahnané.“ Podľa ľudových povier, je kľúč nájdený na zemi predzvesťou dlho očakávanej zmeny a získania vlastného bývania. Takže veľa šťastia!
    можно ли подбирать вещи на улице
  7. Rukavice
    Nájsť na prechádzke pár stratených rukavíc to je naozajstný úlovok, len čo je pravda! Ak je nález kožený, sľubuje silné obchodné šťastie. Ak sa slobodnej dievčine podarilo nájsť mužskú rukavicu, je to predzvesť osudového stretnutia. Ale! Nikdy nepoužívajte rukavice cudzích ľudí. Lepšie urobíte ak ich zdvihnete a položíte na viditeľné miesto, aby sa majiteľovi hľadali ľahšie.
    энергетика вещей
  8. Minca
    Stará nerozoznateľná minca tiež patrí medzi dobré nálezy. Za taký peniaz si síce nič nekúpite, ale môže vám slúžiť ako vynikajúci talizman a znamená finančné blaho. Hlavne však musíte veriť!
    энергетика чужих вещей
  9. Kvietky orgovánu
    Rovnako ako ďatelina aj orgován vám môže priniesť šťastie! Ak sa vám pošťastilo nájsť kvietok orgovánu nie so štyrmi ale s päť a viac lupienkami, ste skutočný šťastlivec. Kľudne si zaželajte aj úplne najsmelšie želanie, ale kvietok potom budete musieť zjesť. Alebo môžete svoj nález usušiť a nosiť so sebou ako talizman.
    энергетика личных вещей
  10. Lienka – znamenie šťastia!
    Ešte ako deťom nám hovorili, že Pánbožkova kravička nám môže splniť želania. Zoberte ju do dlane, povedzte želanie a pustite ju. Ak lienka odletí, znamená to, že želanie sa vám určite splní.
    A pre manželský pár, ktorý nemá deti je stretnutie s lienkou predzvesťou prírastku do rodiny!

    энергетика вещей

Ako vidíte šťastie vás môže čakať doslova pod nohami! Dávajte pozor na znaky osudu a samozrejme nezabúdajte ani uplatňovať zdravý rozum pri stretnutí s cudzími stratenými vecami, nie vždy vám môžu priniesť šťastie. Môže sa stať, že sa vám nebude dariť vôbec!

Nezabudnite sa s týmto zaujímavým článkom podeliť aj s priateľmi na sociálnych sieťach.

zdroj: Chillin.sk – článok je zakázané kopírovať na iné weby, aj české bez písomného súhlasu chillin.sk. Inak vám hrozí trestné oznámenie. 

foto: takprosto.cc

Chod hore