Keď som uvidela tieto tipy, ponáhľala som sa vyzdobiť si domácnosť aj ja! Nápad číslo 3 je hotový zázrak …

 

Vlastnoručne vyrobené dekorácie sú vždy fascinujúce. A čo je najdôležitejšie – môžete vytvoriť úplne jedinečné veci bez toho, aby ste zbytočne utrácali množstvo peňazí

Naša redakcia sa s vami v tomto článku podelí s nápadmi sviatočných výzdob, a poradí, ako si vytvoriť štýlovú a multifunkčnú nádobu, kde možno odložiť rôzne doplnky, využiť ju ako svietnik alebo si len tak vyzdobiť toaletný stolík.

Sviatky sú predo dvermi a preto ponúkame zopár tipov na vianočné dekorácie.

Vezmite borovicové šišky a malé kvetináče alebo silikónové formy na koláče. Za pomoci lepidla pripevnite šišky v nádobách, natrite zelenou farbou a okraje ozdobte flitrami alebo postriebrite. Na vrch prilepte hviezdu a mini vianočný stromček je hotový!

Takúto dekoráciu môžete umiestniť v aute alebo položiť niekde na komodu.

S pomocou škorice možno zhotoviť prírodnú aromatickú sviečku. Skúste položiť obyčajnú sviečku do vysokého pohára alebo menšej sklenenej vázy. Okolo nej poukladať tyčinky škorice. Ak chcete slávnostnejší efekt, pridajte aj kúsky pomarančovej kôry.

Zopár nápadov pre vašu domácnosť

Budete potrebovať :

  • špagát
  • lepidlo
  • balóny
  • nožnice
  • ihlu
  • aerosólová farba
  • korálky alebo iné dekorácie

Postup:

  1. Nafúknite balón. Nezabudnite, že objem nádobky je polovica balóna.
  2. Prevlečte špagát cez ucho ihly (väčšej). Prepichnite fľaštičku s lepidlom a pretiahnite cez ňu špagát. Ihlu viac už nebudete potrebovať.
  3. Balón omotajte niťou olepenou od lepidla podľa toho, aký efekt chcete dosiahnuť a nechajte vyschnúť. Potom balón prasknite ihlou a vyberte von.
  4. Loptičku, ktorá vám vznikne prestrihnite na polovicu. Vytŕčajúce kúsky špagátu odstrihnite alebo pozahýnajte.
  5. Nádobku ozdobte s korálkami alebo inými predmetmi. Bude ideálna na odkladanie rôznych doplnkov a vecičiek.6. Pre vytvorenie štýlovejšieho efektu natrite aerosolovou farbou na strieborno alebo zlato.7. Táto farbená verzia vytvára romantickú atmosféru a hodí sa ako stojan na sviečku. Skúste ho umiestniť niekde vedľa vianočného stromčeka. Experimentujte s hustotou a farbou takejto nádobky. Zapojte do zhotovovania aj ostatných rodinných príslušníkov, bude to stáť za to! Ako bonus prikladáme video, v ktorom uvidíte ako si vyzdobiť fotorámik.

Vytvorte si doma atmosféru pohody a osláv! Zdieľajte nápady so svojimi priateľmi!

prečítaj si aj: RODINA JE PREKVAPENÁ, AKO DOKÁŽEM VYTVORIŤ VIANOČNÚ NÁLDU, DOKONCA AJ V SLNEČNOM POČASÍ A PRI ABSENCII SNEHU MIMO OKNA. CELÉ TAJOMSTVO JE …

foto: takprosto.cc

zdroj: Obsah stránky podlieha ochrane autorských práv. Kopírovanie článkov na Slovenské alebo České stránky alebo ich častí bez súhlasu prevádzkovateľa je zakázané.

 

Chod hore